ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Λινό jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Ένα βιβλίο και ένα παιδί τον κόσμο αλλάζουνε μαζί: Οι δράσεις του Συνδέσμου Παιδικού και Νεανικού Βιβλίου για την Παγκόσμια Ημέρα Παιδικού Βιβλίου 2023

«Το διάβασμα είναι όπως η τροφή και το νερό. Το πνεύμα που δεν διαβάζει χάνει βάρος, όπως ένα σώμα που δεν τρώει» Βίκτωρ Ουγκώ

Με αφορμή την Παγκόσμια Μέρα Παιδικού Βιβλίου που γιορτάζεται κάθε χρόνο σε όλο τον κόσμο στις 2 Απριλίου ο Κυπριακός Σύνδεσμος Παιδικού Νεανικού Βιβλίου γιορτάζει αυτή τη μέρα με δυο δράσεις.

Καθιερώνει και απονέμει από φέτος, τη μέρα του Παιδικού Βιβλίου, το Βραβείο Συνολικής Προσφοράς στην Παιδική-Νεανική Λογοτεχνία «Μιχαλάκης Μαραθεύτης», που απονέμεται για το 2023 στη γνωστή και καταξιωμένη συγγραφέα της παιδικής μας λογοτεχνίας, Κίκα Πουλχερίου.

Επίσης, σε συνεργασία με τον Κυπριακό Ερυθρό Σταυρό - Κλάδος Λευκωσίας και Τμήμα Νέων Λευκωσίας που διευρύνει τη δράση του για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, πέρα από την κάλυψη των βασικών αναγκών που προσφέρει σε ευάλωτες και μη προνομιούχες ομάδες, στόχο έχει να αναπτύξει δράσεις για την πνευματική ενδυνάμωση των παιδιών, διοργανώνουν εκστρατεία συλλογής καινούργιων παιδικών και νεανικών λογοτεχνικών βιβλίων (Ελληνόφωνα, Αγγλόφωνα, Γαλλόφωνα, Αραβόφωνα κτλ) γιατί βασική ανάγκη είναι και η τροφή του πνεύματος. Για πολλές οικογένειες ένα λογοτεχνικό παιδικό βιβλίο αποτελεί είδος πολυτέλειας. Σε έναν κόσμο που μεταβάλλεται διαρκώς με πολλές προκλήσεις, ανοίγουν στα παιδιά μια πόρτα στον θαυμαστό κόσμο της παιδικής και νεανικής λογοτεχνίας. Όλα τα βιβλία που θα μαζευτούν θα δοθούν σε παιδιά /μαθητές ευάλωτων οικογενειών ηλικίας από 2 ετών μέχρι 17 ετών. 

Η εκστρατεία θα διαρκέσει από τις 6/03/23 – 24/03/23

Σημεία Συλλογής: Γραφεία Κυπριακού Ερυθρού Σταυρού – Κλάδου Λευκωσίας

Διεύθυνση: Κυπριακός Ερυθρού Σταυρού 3 , 2063 Στρόβολος, Λευκωσία

Ώρες συλλογής: 8:15π.μ – 15:15μ.μ

Επικοινωνήστε στα τηλ: 22664988, 22665166

Email: nicosia@redcross.org.cyyouth@redcross.org.cy

PROMO: Τελευταία Ενημέρωση

«The Pillow Positive Project»

«The Pillow Positive Project»

Alpha Bank Κύπρου και Europa Donna Κύπρου ενώνουν δυνάμεις με την COCO-MAT για το «The Pillow ...
newsroom must
 |  PROMO