ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Bodycon φόρεμα, χρυσά κολιέ και πέδιλα
 

Διεθνή διάκριση της Pafilia για το Minthis από τα Sustainable Luxury Awards

Επτά συνολικά βραβεία, εκ των οποίων τα δυο σε παγκόσμιο επίπεδο, τρία ευρωπαϊκά και δυο εθνικά, απέσπασε το θέρετρο MINTHIS

newsroom must

Επτά συνολικά βραβεία, εκ των οποίων τα δυο σε παγκόσμιο επίπεδο, τρία ευρωπαϊκά και δυο εθνικά, απέσπασε το θέρετρο MINTHIS στα Βραβεία Sustainable Luxury Awards 2023 - 2024 στις κατηγορίες:

  • Most Sustainable Luxury Spa Resort
  • Most Sustainable Luxury Spa & Stay
  • Most Sustainable Luxury Golf Resort στην Ευρώπη
  • Most Sustainable Championship Golf Course στην Ευρώπη
  • Most Sustainable Luxury Wellness Spa στην Ευρώπη
  • Most Sustainable Luxury Mediterranean Restaurant στην Κύπρο για το Amaracus Restaurant
  • Most Sustainable Luxury Day Spa στην Κύπρο

Το Minthis, αποκτά ακόμα μια παγκόσμια αναγνώριση που έρχεται να αποδείξει την ακλόνητη δέσμευση της Pafilia στην εξαιρετική ποιότητα και εξυπηρέτηση και τις βιώσιμες περιβαλλοντικές, οικονομικές και κοινωνικές πρακτικές.

Τα διεθνή αυτά βραβεία εξυψώνουν την Κύπρο και το Minthis και μας τοποθετούν ανάμεσα στα καλλίτερα θέρετρα Spa και Golf στον κόσμο επαινώντας τις βιώσιμες πρακτικές και τον ολιστικό προσανατολισμό της Pafilia. Επιζητώντας αυτή την αρμονία μεταξύ φύσης, ανθρώπου και ανάπτυξης από τα πρώτα κιόλας έργα μας σαν εταιρία, είμαστε σήμερα υπερήφανοι που όχι μόνο πληρούμε αλλά ξεπερνάμε τα αυστηρά κριτήρια του Sustainable Luxury Awards, ξεχωρίζοντας ανάμεσα στους πιο μαγευτικούς προορισμούς στον πλανήτη μας, ως ένα φως υπεύθυνης και συνειδητής πολυτέλειας.

Τα Sustainable Luxury Awards είναι ένας παγκόσμιος θεσμός που βραβεύει πολυτελής προορισμούς ανά το παγκόσμιο με κριτήρια την βιωσιμότητά τους και το αποτύπωμα που αφήνουν στο περιβάλλον. Με την συνεχή ανάπτυξη των τελευταίων χρόνων τόσο οι πελάτες όσο και οι επιχειρηματίες αναζητούν και απαιτούν πια προϊόντα και υπηρεσίες βιώσιμης ανάπτυξης, με σεβασμό στη φύση.

Τα Sustainable Luxury Awards δεν ξεχωρίζουν ένα προορισμό φιλικό προς το περιβάλλον που αναζητά μια εικόνα πολυτέλειας, αλλά αντιθέτως, αναζητούν την πολυτέλεια που σχεδιάστηκε πάνω σε βιώσιμες πρακτικές και αξίες.

Η δέσμευσή της Pafilia και του Minthis σε φιλικές πρακτικές, ηθικές επιχειρηματικές λειτουργίες και κοινωνική ευθύνη δεν είναι απλώς μια επιλογή, αλλά αναπόσπαστο μέρος της ταυτότητας μας ως εταιρείας ανάπτυξης γης. Η κατάκτηση αυτών των βραβείων στα Sustainable Luxury Awards επιβεβαιώνει τον πολυδιάστατο χαρακτήρα της Pafilia σαν εταιρία ανάπτυξης γης και επαινεί την προσπάθεια μας για ένα πιο βιώσιμο και υπεύθυνο μέλλον για τη βιομηχανία της πολυτέλειας.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

PROMO: Τελευταία Ενημέρωση