ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: ecru denim παντελόνι, πουκάμισο και γόβες
 

Συναυλία για την παγκόσμια ημέρα δικαιωμάτων του παιδιού

Χίλια ηχοχρώματα – Χίλια Δικαιώματα!

Η Επίτροπος Προστασίας των Δικαιωμάτων του Παιδιού και το Γραφείο της γιορτάζουν την παγκόσμια ημέρα των Δικαιωμάτων του Παιδιού υπό τους ήχους της μουσικό-κοινωνικής ορχήστρας του Sistema Cyprus σε μια μοναδική συναυλία με τίτλο: “The Sound of Rights” την Κυριακή, 20 Νοεμβρίου, στο Δημοτικό Θέατρο Στροβόλου στις 18:00.

120 παιδιά της ορχήστρας, υπό την καλλιτεχνική διεύθυνση του μαέστρου Santiago Ossa Alzate, θα πλαισιώσουν τη φετινή επετειακή εκδήλωση της Επιτρόπου, που σκοπό έχει να μας υπενθυμίσει την υποχρέωση μας ως ενήλικες πως, κάθε παιδί που ζει στην Κύπρο, θα πρέπει να απολαμβάνει ουσιαστικά τα δικαιώματά του, χωρίς καμιά διάκριση και χωρίς αποκλεισμούς.

Η διάθεση των εισιτηρίων θα γίνει από την SoldOut Tickets με το συμβολικό ποσό του 1 ΕΥΡΩ για σκοπούς κράτησης θέσης.(https://bit.ly/3DRw7wc)

Σας περιμένουμε!

Στρατηγικός Συνεργάτης: Χαραλαμπίδης Κρίστης (http://charalambideschristis.com.cy/)

Χορηγός Εκδήλωσης: Αλφαμέγα

Χορηγός Επικοινωνίας: LOVE FM

 

Εταιρικός Χορηγός Sistema Cyprus: Mohari Hospitality

Θεσμικός Χορηγός Sistema Cyprus: Yianis Christodoulou Foundation

Θεσμικοί Υποστηρικτές Sistema Cyprus: Δήμος Λευκωσίας, Φιλανθρωπικό Σωματείο ΑΛΚΥΟΝΙΔΕΣ, Πολυδύναμο Δημοτικό Κέντρο Δήμου Λευκωσίας

 

Περισσότερα για το Sistema Cyprus:

Το Sistema Cyprus είναι ένα μουσικό-κοινωνικό πρόγραμμα με επίκεντρο τη δημιουργία ορχηστρών και χορωδιών που ιδρύθηκε το 2018. Το Sistema Cyprus προσφέρει μουσική εκπαίδευση σε παιδιά και νέους στη Κύπρο, συμπεριλαμβανομένων παιδιών με μεταναστευτική βιογραφία, πρόσφυγες και παιδιά και νέους με λιγότερες ευκαιρίες, και διασφαλίζει το σεβασμό, την αναγνώριση και την ένταξη αυτών των ομάδων από την κοινωνία. Το Sistema Cyprus επικεντρώνεται στην προσωπική ανάπτυξη των παιδιών, εστιάζοντας κυρίως στην ενδυνάμωση και βοηθώντας τους να αξιοποιήσουν πλήρως τις δυνατότητές τους.

Περισσότερες πληροφορίες για τον οργανισμό αλλά και για το πως μπορείτε να στηρίξετε το Sistema Cyprus μπορείτε να βρείτε στο https://www.sistemacyprus.com/donate-now/ και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης Facebook και Instagram.

GOING OUT: Τελευταία Ενημέρωση