
Wiz Guide
Ο ιδιοκτήτης του Onar, ο Αντρέας, μιλάει για την ιδέα πίσω από το εστιατόριο, την πορεία μέχρι σήμερα, το όραμα που το καθοδηγεί αλλά και τις αξίες που κάνουν το Onar να ξεχωρίζει.
Ξεκινήσαμε από το Oniro, το οποίο είχε μια διαφορετική προσέγγιση· έναν ξεκάθαρα καλοκαιρινό χαρακτήρα που εστίαζε στα κοκτέιλ και διέθετε διαφορετική φιλοσοφία στο εστιατόριο. Το Oniro μπορούσε πάντα να υποστηρίξει κουζίνες αγαπημένες από όλο τον κόσμο – Ελλάδα, Ισπανία, Ιταλία, Κύπρο, ακόμη και Ασία. Όντας από την Ελλάδα, πάντα υπήρχε ο νόστος στο παρασκήνιο· οι αναμνήσεις και οι γευστικές εμπειρίες από την κουζίνα της μαμάς, της γιαγιάς, των θείων και των ανθρώπων της πόλης, του νησιού, του χωριού ήταν βαθιά ριζωμένες μέσα μου.
Μπαίνοντας στον χώρο της εστίασης ήθελα να δημιουργήσω ένα εστιατόριο που να αντιπροσωπεύει αυτές τις αναμνήσεις. Το φαγητό είναι ανάμνηση, και μια αγαπημένη συνταγή ή ένα πιάτο μπορεί να σε ταξιδέψει στον χρόνο. Ήθελα λοιπόν να κάνω κάτι που να έχει άμεση σχέση με την Ελλάδα και την Κύπρο και να αποτυπώνει αυτές τις μνήμες. Επιπλέον, θεωρούσα ότι στην αγορά της Πάφου υπήρχε ένα μεγάλο κενό όσον αφορά την ελληνική και κυπριακή δημιουργική κουζίνα.
- Kiko Milano X Candy Crush® Collection: tο πιο fun beauty look!
- Η επιστροφή της Miranda Priestly με φόντο την άνοιξη της μόδας
- Ανανεωμένo και κομψό: Το κατάστημα KALOGIROU στη Λεμεσό ξανασυστήνεται
- Εσύ... μπύρες είδηση το πιο δροσιστικό event του καλοκαιριού;
- Η Οδύσσεια του Nolan: Μια ταινία που έγινε sold out πριν ολοκληρωθεί