ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: straight leg jean παντελόνι, λευκό τοπ και mules
 

Γκαλά πράσινης μόδας στο κέντρο της Λευκωσίας

Θα γίνει αυτό το Σαββατοκύριακο, στο μοναδικό πολυχώρο του Υφαντουργείου, στην εντός των τειχών

Οι ασυνήθιστες, για την εποχή, καιρικές συνθήκες αναμένεται να συνεχιστούν κι αυτό το Σαββατοκύριακο, με μεγάλη κιόλας πιθανότητα τροπικής καλοκαιρινής μπόρας και σε περίπτωση που αναζητάτε ενδιαφέρον δρώμενο που θα πραγματοποιηθεί εντός της πόλης της Λευκωσίας, τότε δεν έχετε παρά να κατευθυνθείτε προς την περιοχή της Φανερωμένης. Εκεί, στον μοναδικό πολυχώρο του Υφαντουργείου, στην οδό Λεύκωνος, θα πραγματοποιηθεί ένα διήμερο γκαλά πράσινης και βιώσιμης μόδας.

 Η ιδέα για το «Second Life Wardrobe Gala», όπως τιτλοφορείται η εκδήλωση, φαίνεται να προέκυψε μετά από την επιτυχία που είχαν σημειώσει αντίστοιχα events που έγιναν στο Υφαντουργείο στο παρελθόν. Μας ωθεί και μας εμπνέει άλλωστε η ομορφιά του χώρου, αναφέρει μιλώντας στο must, η μάνατζερ του Υφαντουργείου, Εύη Παύλου.

Αν και η βασική λειτουργία του πολυχώρου παραμένει η δημοφιλής χρήση ως coworking space, πρωτοποριακές και ευφάνταστες εκδηλώσεις, όπως το fashion event που έχει προγραμματιστεί για το Σαββατοκύριακο, πραγματοποιούνται τακτικά στο Υφαντουργείο.

 

Εύη Παύλου

Γκαλά και όχι «παζαράκι»
Το vintage συναντά το μοντέρνο και το γκλάμουρ σε προσιτές τιμές, αναφέρεται στην πρόσκληση για το διήμερο fashion gala του Υφαντουργείου, κι όλο αυτό, «σε μια ατμόσφαιρα που φιλοδοξεί να γίνει φεστιβαλική, με upbeat μουσική, φρέσκο καφέ, αφεψήματα και σπιτικές λιχουδιές».

Σύμφωνα με την Εύη Παύλου, στο γκαλά θα λάβουν μέρος επιλεγμένα second hand μαγαζιά και ξεχωριστές προσωπικότητες της πόλης που διαθέτουν φινετσάτη γκαρνταρόμπα. «Επιλέξαμε τον όρο γκαλά και όχι «παζαράκι» για να δώσουμε έναν πιο μοντέρνο και φιλόδοξο τόνο στην εκδήλωση», εξηγεί η Εύη. «Το παζαράκι ακούγεται ίσως πιο παραδοσιακό, υπονοώντας  μικρή κλίμακα εκδήλωσης ενώ αντιθέτως, το γκαλά συνδέεται με ένα λαμπερό happening, αφιερωμένο στη μόδα και την ομορφιά», συμπληρώνει.

«Θέλαμε να δημιουργήσουμε μια πιο στυλάτη εικόνα για την εκδήλωσή μας και να προσελκύσουμε μεγαλύτερο κοινό. Γι’ αυτό επιλέξαμε τον όρο γκαλά, αφού αντικατοπτρίζει καλύτερα αυτήν τη φιλοδοξία».

Στροφή στην πράσινη μόδα
Είναι πολύ σημαντικό να αναθεωρήσουμε τη στάση μας απέναντι στη μόδα, πιστεύει η Εύη. «Η μόδα είναι ένας τρόπος να εκφράσουμε την προσωπικότητα μας και τις αξίες μας. Χρειάζεται να υιοθετήσουμε έναν συνειδητό και υπεύθυνο τρόπο κατανάλωσης και να στηρίξουμε επιχειρήσεις με δεοντολογικές και οικολογικές πρακτικές».  

Οι ίδιοι άλλωστε οι καταναλωτές, προσθέτει η Εύη Παύλου, στρέφονται όλο και περισσότερο σε περιβαλλοντικά φιλικές επιλογές. «Οι εταιρείες πρέπει να ακολουθήσουν. Χρησιμοποιώντας οικολογικά υλικά και δίκαιες πρακτικές, η βιώσιμη μόδα μπορεί να ελαχιστοποιήσει το περιβαλλοντικό αποτύπωμα της βιομηχανίας και να δημιουργήσει ένα πιο δίκαιο και ανθρώπινο μέλλον. Πιστεύω ακράδαντα πως η βιώσιμη μόδα είναι το μέλλον». 

Το ευρύτερο κόνσεπτ του Υφαντουργείου
«Μέσα από την πάροδο των χρόνων έχουμε εξελιχθεί ως χώρος και πλέον εξυπηρετούμε ένα φάσμα ανθρώπων που έχουν ανάγκη από κάτι διαφορετικό για να περνούν την μέρα τους και να είναι παραγωγικοί», σημειώνει η Εύη Παύλου αναφορικά με το ευρύτερο κόνσεπτ του Υφαντουργείου.

«Τα coworking spaces όπως το Υφαντουργείο είναι ό,τι καλύτερο, για οποιονδήποτε έχει ανάγκη να αλλαξει περιβάλλον και να δουλέψει συγκεντρωμένα. Επίσης είναι ένας χώρος όπου μπορείς να γνωρίσεις κόσμο και να κάνεις όμορφο και ουσιαστικό networking».

Το Second Life Wardrobe Gala θα πραγματοποιηθεί το Σαββατοκύριακο 10 και 11 του Ιούνη από τις 11πμ μέχρι τις 7μμ για ένα shopping experience παρέα με signature Cocktails από τους Shaky Drops, specialty coffee απο Kawa Utopia, σπιτικά τσιμπήματα και ωραία beats.

 

FACEBOOK EVENT

GOING OUT: Τελευταία Ενημέρωση