ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: mini φούστα, πουκάμισο και mules
 

Ένας νέος χώρος όπου οι ιδιοκτήτες προσφέρουν όσα και οι ίδιοι απολαμβάνουν

Δείτε ποιο σποτ αξίζει να επισκεφτείτε με την πρώτη ευκαιρία

Wiz Guide

Προερχόμενοι από τον χώρο της αρχιτεκτονικής και του σχεδίου, ο Παναγιώτης και η Στέφανη δημιούργησαν έναν πανέμορφο χώρο σε ένα από τα πιο ιστορικά σημεία της Λεμεσού.

Εκεί που η παλιά Λεμεσός και η αύρα περασμένων δεκαετιών συναντιέται με το σύγχρονο πρόσωπο της πόλης, οι σαγηνευτικές καμπύλες του παλιού κτηρίου «αγκαλιάζουν» και αναδεικνύουν το υψηλής αισθητικής interior design, αλλά και τα μοναδικά design items που διατίθενται στον χώρο!

Όπως αναφέρεται στη σελίδα του The Melting Pot στο Facebook, πρόκειται για ένα concept store αφιερωμένο στις πέντε αισθήσεις.

Και επειδή θα αναρωτιέσαι τι γυρεύει αυτός ο χώρος στο Wiz, μάθε πως εδώ μπορείς επιπλέον να απολαύσεις επιλεγμένες μουσικές, καφές με ιδιαίτερο άρωμα και γεύση, αλλά και υγιεινά ροφήματα και γεύματα -μπορείς να πας για πρόγευμα, για lunch αλλά και dinner, αλλά και για καφέ ή ποτό μέχρι αργά το βράδυ.

Στην ουσία, οι ιδιοκτήτες έχουν καταφέρει να δημιουργήσουν μια πολυαισθητηριακή απόδραση από την καθημερινότητα, που προέκυψε από μια ιδέα του arcube studio, που έχει αναλάβει τον σχεδιασμό και την επιμέλεια της συλλογής των home accessories -από φινετσάτα έπιπλα, μέχρι διακοσμητικά με vintage αναφορές.

INFO
25109725
Ελευθερίας 133, παλιά Λεμεσός.
ΤΡ-ΚΥΡ 08.00-24.00.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

GOING OUT: Τελευταία Ενημέρωση