ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Φλοράλ φόρεμα και western μποτάκια
 

Εικόνες από το ολοκαίνουργιο και κουκλίστικο Volta Wine Bar

Αλλά και όλες οι πληροφορίες σε σχέση με τη φιλοσοφία, το μενού και την πλούσια κάβα του νέο λεμεσιανού hot spot.

Wiz Guide

Η ωραία ιστορία του Volta Wine Bar, με την περιπλάνηση των περασμένων μηνών σε πανέμορφα locations στο νησί (από ένα εστιατόριο, μέχρι ένα γκαράζ και έναν καταπράσινο αμπελώνα), έχει όλα τα φόντα να εξελιχθεί στο απόλυτο success story.

Η αναμονή τελείωσε λοιπόν και τα παιδιά μπήκαν επιτέλους στον χώρο τους. Σε μια πάροδο της Γλάδστωνος, στη Λεμεσό, δίπλα στο πρώην Συνεργατικό και νυν Ελληνική Τράπεζα (Αττικής 1, 3031), έχει δημιουργηθεί Πρόκειται για έναν cozy χώρος, με σκανδιναβικό χαρακτήρα και εσωτερική αυλή στο πίσω μέρος! Όπως βλέπετε και από τις φωτογραφίες, η αναμονή που προέκυψε χάρη στις κατασκευαστικές καθυστερήσεις, άξιζε και με το παραπάνω.

Και γιατί τα άτομα της ομάδας του Volta είχαν την ευκαιρία να περιοδεύσουν στην Κύπρο ώστε τους γνωρίσει ο κόσμος και να δείξουν τι έχουν να προσφέρουμε -κάτι άλλωστε που ταιριάζει και με το concept του Volta- και γιατί ο χώρος τελικά έγινε κούκλα!

Η κάβα του μαγαζιού περιλαμβάνει γύρω στις 200 ετικέτες, με έμφαση στα ελληνικά κρασιά, αλλά και με επιλεγμένους παραγωγούς από τον διεθνή αμπελώνα (Γαλλία, Ιταλία, Αυστρία, Νέος Κόσμος), αλλά και από παραγωγούς της Κύπρου. «Θα εστιάσουμε κυρίως σε γηγενείς ποικιλίες, κρασιά ήπιων παρεμβάσεων και μικρούς παραγωγούς που αναδεικνύουν το τερουάρ της εκάστοτε περιοχής», αναφέρει χαρακτηριστικά η Φοίβη Τσικκίνη, ιδιοκτήτρια του Volta.

Δείτε περισσότερα στο Wiz Guide

GOING OUT: Τελευταία Ενημέρωση