ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: mini φούστα, πουκάμισο και mules
 

Aυτή είναι η νέα must visit παραλία της Αγίας Νάπας

Ένα καινούργιο καλοκαιρινό τοπίο δημιουργήθηκε στην πολυσύχναστη Αγία Νάπα, και δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από τις παραλίες που συναντάμε στο εξωτερικό.

Η παράλια Αμμος του Καμπουρη εχει πλέον αναβαθμιστεί με μια σειρά από νέες πολυτελές ξαπλώστρες, ομπρέλες και οικογενειακά κρεβάτια. Σκοπος του έργου ήταν να σχεδιαστούν έπιπλα τα οποία να συμβαδίζουν με το περιβάλλον της παράλιας και να έχουν την μέγιστη άνεση και πολυτέλεια για τους επισκέπτες. 

Η νεα αυτή σειρά είναι κατασκευασμένη από υψηλής αντοχής μασίφ ξυλεία Ιροκο σε σκούρο καφέ με χρυσίδουσα απόχρωση χρώμα. Τα πανιά και τα υφάσματα είναι σε αποχρώσεις της αμμου. Όλα τα υλικά είναι φιλικά προς το περιβάλλον και δημιουργούν μια χαλαρωτική ατμόσφαιρα.

Το έργο αυτό ήταν μία πρόταση του συμμετοχικού προϋπολογισμού του δήμου την πρόταση αυτή την υπέβαλε ο παγκύπριος σύνδεσμος ξενοδόχων Η Αγία Νάπα έχει θέσει ως στόχο της την πλήρη αναβάθμιση των υπηρεσιών στις παραλίες του δήμου ούτως ώστε να προσφέρει ποιότητα και αναβαθμισμένες υπηρεσίες.

Το έργο επιμελήθηκε ο Δήμος Αγίας Νάπας σε συνεργασία με την designer Bianca Minides .

Η παραλία βρίσκεται 2 χλμ. ανατολικά του κέντρου του δημοφιλούς θερέτρου της Αγίας Νάπας, εκτείνεται ανάμεσα στις εκπληκτικές Θαλάσσιες Σπηλιές της Αγίας Νάπας και στην παραλία Λιμνάρα.

Η πρόσβαση είναι εύκολη με τα πόδια, το ποδήλατο ή το αυτοκίνητο, και υπάρχει χώρος στάθμευσης.

 

GOING OUT: Τελευταία Ενημέρωση