ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: mini φούστα, πουκάμισο και mules
 

Σπαγγετίνι με κάβουρα

Αθηνά Λοϊζίδου

Δεν είναι παράξενο που σε πολλά εστιατόρια βρίσκουμε αυτό το πιάτο στα μενού. Είναι ένα εύκολο και γρήγορο πιάτο, η επιτυχία του οποίου βασίζεται στα φρέσκα και ποιοτικά υλικά, στο σωστό ψήσιμο και στην αρμονία των υλικών. Επιλέξετε καλά μακαρόνια και φρέσκα υλικά. Εάν δεν θα ψήσετε ολόκληρο καβούρι, θεωρώ ότι το τριμμένο, φρέσκο καβούρι στα ψυγεία των υπεραγορών είναι ό,τι καλύτερο γι’ αυτό το πιάτο.

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε τη συνταγή στη νέα ιστοσελίδα της Αθηνάς Λοιζίδου, athenarecipes.com

Ζυμαρικά: Τελευταία Ενημέρωση