ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: midi στενό φόρεμα και μποτάκια
 

Η συνταγή για τα πασχαλινά cupcakes που λατρεύουν μικροί και μεγάλοι

Σε ποιον δεν αρέσουν τα cupcakes! Το αποτέλεσμα της συνταγής είναι φανταστικό γευστικά και εμφανισιακά. Δύσκολα μπορεί κανείς να αντισταθεί σε αυτό το γλυκό!

Σε ποιον δεν αρέσουν τα cupcakes! Το αποτέλεσμα της συνταγής είναι φανταστικό γευστικά και εμφανισιακά. Δύσκολα μπορεί κανείς να αντισταθεί σε αυτό το γλυκό!

Βαθμός δυσκολίας: Εύκολο
Χρόνος ετοιμασίας: 15΄
Χρόνος ψησίματος: 35΄

Θα χρειαστούμε ένα ταψί για muffins, το οποίο θα στρώσουμε με τις ειδικές θήκες για muffins/cupcakes.

ΥΛΙΚΑ:

Για 9 cupcakes:

220 γρ. αλεύρι 
100 γρ. ζάχαρη 
1 κουταλάκι μπέικιν πάουντερ
1 αβγό 
100 γρ. φυτικό βούτυρο
180 ml γάλα 
1 κουταλάκι εκχύλισμα βανίλιας

Για το γλάσο:

50 ml γάλα 
280 γρ. ζάχαρη άχνη 
35 γρ. κακάο
100 γρ. φυτικό βούτυρο

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:

1.Σε ένα μπολ ρίχνουμε το αλεύρι, τη ζάχαρη, το μπέικιν πάουντερ, το αβγό, το spry, το γάλα και τη βανίλια. Χτυπάμε για 1 λεπτό μέχρι τα υλικά μας να ενωθούν.
2.Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 160 °C, μεταφέρουμε το μείγμα στις θήκες των cupcakes. Ψήνουμε για 35 λεπτά. Βγάζουμε το ταψί απ’ τον φούρνο και αφήνουμε τα cupcakes να κρυώσουν εντελώς.
3.Σε ένα μπολ με ένα κουτάλι, χτυπάμε όλα τα υλικά του γλάσου μέχρι να ενωθούν.
4.Μεταφέρουμε το γλάσο σε ένα κορνέ με μύτη αστεράκι. Το μεταφέρουμε στα κρύα cupcakes.
5.Διακοσμούμε με πασχαλινά, μικρά, σοκολατένια αβγά -αν θέλουμε- και σερβίρουμε.

Διαβάστε περισσότερες συνταγές εδώ.

FOOD: Τελευταία Ενημέρωση