ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: midi φούστα, λινό πουκάμισο και mules
 

Χαμός στο Twitter με τα ''νεκρά pixels'' αυτής της ταινίας

H ταινία που έγινε trending για λάθος λόγους

Νάκης Αντωνίου

Νάκης Αντωνίου

Το ''Army of the Dead'' του Zack Snyder κυκλοφόρησε στο Netflix και έχοντας υπόψη τον σκηνοθέτη αλλά και την ενδιαφέρουσα ιστορία ο κόσμος έσπευσε να το δει. Πέραν του αν είναι καλό, κακό ή μέτριο, η ταινία κατάφερε να γίνει viral λόγω μιας γκάφας που φαίνεται πως μπέρδεψε πολύ κόσμο, και φυσικά το Τwitter άνελαβε δράση. 

Αυτή τη φορά δεν πρόκειται π.χ. για ένα ποτήρι καφέ όπως στο ''Game of Thrones'' ή για γραμμές του δρόμου όπως παρατηρήσαμε στο ''Bridgerton''. Πρόκειται για μερικά νεκρά pixels στην οθόνη, ή λευκούς χώρους που σε φωτογραφία ίσως φαίνεται ασήμαντο αλλά άμα το βλέπεις σε μεγάλη οθόνη ίσως νομίσεις πως η τηλεόρασή σου άρχισε να κάνει νερά. Με λίγα λόγια σε μερικές σκηνές ίσως δεις δύο μικρά λευκά spots. 

Ένας ειδικός στα graphics σε μεγάλη εταιρεία για οπτικά εφέ εξήγησε τον λόγο και δεν είναι ότι το παράβλεψαν στο post-production: ''Αν η αυτόματη επεξεργασία δεν ήταν διαθέσιμη για τις συγκεκριμένες ρυθμίσεις της κάμερας ή την έκλεισαν για να διατηρήσουν την εργασία όσο πιο 'αναλογική' γίνεται, θα διατηρούνταν τα νεκρά pixels''. 

To Netflix δεν έχει πει κάτι μέχρι στιγμής αλλά, όπως είπαμε και πριν, το Twitter είχε πολλά. ''Γενικά, το γεγονός ότι το 'Army of the Dead' είχε ένα νεκρό pixel σε μερικά πλάνα είναι μια πολύ, πολύ μικρή ατέλεια. Είναι επίσης αρκετά αστείο, και κάτι που μπορεί να τρελάνει κάποιους θεατές όταν το προσέξουν'' γράφουν, ανάμεσα σε άλλα. 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
army of the dead  |  viral  |  twitter  |  zack snyder  |  netflix  |  ταινίες  | 

ENTERTAINMENT: Τελευταία Ενημέρωση