ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: denim jumpsuit και λευκά αθλητικά παπούτσια
 

10 επεισόδια των ''Friends'' για να δεις το ΣΚ

Είσαι έτοιμος για ''Friends'' night in;

Μιας και επιτέλους ξέρουμε πότε θα δούμε το reunion των ''Friends'', αφού ο Matthew Perry ανακοίνωσε στο Twitter πως έρχεται αρχές Μαρτίου, τι καλύτερο από ένα χαλαρό βράδυ σπίτι κάνοντας rewind στην αγαπημένη μας σειρά; Κι αν απλά μπαίνεις Netflix και πελαγώνεις βλέποντας στο μενού 10 σεζόν και 236 επεισόδια, είμαστε εμείς εδώ για εσένα. 

Βρήκαμε 10 αγαπημένα μας επεισόδια, που συχνά ψηφίζονται ανάμεσα στα καλύτερα της σειράς, για να περάσεις το πιο fun βράδυ παρέα με την Rachel, την Monica, την Phoebe, τον Ross, τον Chandler και τον Joey. 

S10: The one where Joey speaks French

O Joey πρέπει να μάθει Γαλλικά και η Phoebe αναλαμβάνει ρόλο δασκάλας. Τα πράγματα όμως δεν είναι όσο εύκολα περίμενε και ο Joey μάλλον μαθαίνει μια δική του γλώσσα.

S1: The one with the boobies

Όταν o Chandler βλέπει καταλάθος γυμνή τη Rachel, εκείνη προσπαθεί να... ισορροπήσει την κατάσταση, όσο ο μπαμπάς του Joey βρίσκεται στο σπίτι τους.

S2: The one with the chicken pox

Η Phoebe κολλά ανεμοβλογιά πάνω που θα συναντούσε έναν παλιό της σύντροφο, σε άδεια από το ναυτικό. 

S3: The one where no one's ready

O Ross προσπαθεί διακαώς να πείσει τους υπόλοιπους πως πρέπει να ετοιμαστούν για ένα γκαλά αλλά διάφορες άλλες καταστάσεις εξελίσσονται παράλληλα.

S5: The one where everyone finds out

Περιμέναμε πώς και πώς το πότε ο Chandler και η Monica να ανακοινώσουν τη σχέση τους, αλλά τελικά οι υπόλοιποι το έμαθαν μόνοι τους. Στο επεισόδιο, βασική πλοκή είναι η Rachel, o Joey και η Phoebe να προσπαθούν να αναγκάσουν τον Chandler να το παραδεχτεί. 

S7: The one with all the cheesecakes

O Chandler αρνείται να δώσει πίσω ένα cheesecake που βρίσκει έξω από την πόρτα του, και μετά μαζί με την Rachel δεν μπορούν να το αποχωριστούν με τίποτα. 

S8: The one with the rumor

O Brad Pitt υποδύεται έναν παλιό συμμαθητή, φίλο του Ross, και με εχθρό την Rachel. Όλα ανατρέπονται όταν αποκαλύπτει τις.. φήμες που διέδωσε για την Rachel πίσω στο σχολείο.

S8: The one where Rachel has a baby

Ήρθε η ώρα να γεννήσει η Rachel και μαζί με τον Ross πηγαίνουν στο νοσοκομείο. Η γέννα όμως αργεί και από το δωμάτιο τους περνούν ζευγάρια και ζευγάρια που έρχονται, γεννούν και φεύγουν.

S10: The one where Ross is fine

Σε ένα παράξενο μπέρδεμα, ο Ross φιλάει την Charlie (την πρώην του Joey) και ο Joey φιλά την Rachel. Ο Ross το μαθαίνει και... είναι καλα, αλλά δεν είναι... αλλά λέει πως είναι. 

S10: The one where the stripper cries

H Phoebe περιμένει το bachelorette πάρτι της πώς και πώς αλλά η Rachel και η Monica ξέχασαν τον... στρίπερ. Στο τέλος προσλαμβάνουν ένα, αλλά μάλλον δεν είναι αυτός που περίμενε η Phoebe. 

Δείτε επίσης ένα βίντεο με τις καλύτερες στιγμές, για περισσότερες ιδέες: 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ENTERTAINMENT: Τελευταία Ενημέρωση