ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: midi αέρινο φόρεμα με flat πέδιλα
 

Κι όμως, αυτή η tattoo artist είναι 103 ετών!

Whang-Od Oggay, η γηραιότερη tattoo artist

Δέσποινα Άσπρου

Μπορεί να μην έχετε ακούσει ξανά το όνομά της, ωστόσο έφτασε η στιγμή να το μάθετε. Ο λόγος για την Whang-Od Oggay, η οποία σε ηλικία 103 ετών εξακολουθεί να εργάζεται και δίκαια να κατέχει τον τίτλο της γηραιότερης tattoo artist.

Με καταγωγή από τις Φιλιππίνες, η Whang-Od Oggay είναι η τελευταία που κρατά ζωντανή την αρχαία παράδοση των τατουάζ στην χώρα και πιο συγκεκριμένα στην περιοχή Kalinga.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Mathieu Mahogany (@davestarsign) on

Όπως αναφέρει σχετικό δημοσίευμα του boredpanda.com, η Whang-Od Oggay προσφέρει τατουάζ για πάνω από 80 χρόνια και χιλιάδες επισκέπτες ταξιδεύουν για να την δουν από κοντά και φυσικά να κάνουν ένα ιδιαίτερο τατουάζ από τα χέρια της.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Whang Od (@whangodofficial) on

Η tattoo artist για να δημιουργήσει ένα τατουάζ χρησιμοποιεί ένα αγκάθι από ένα σπάνιο δέντρο, ένα ραβδί από μπαμπού, κάρβουνο και νερό. Όσο αφορά στα σχέδιά της, πρόκειται κυρίως για μοτίβα από tribal prints, ζώα, φύση και έχουν να κάνουν με τη δύναμη της γονιμότητας.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Emily Brennan (@emily_bren) on

Να σημειώσουμε πως η μπορεί να περάσει από συγγενείς εξ αίματος καθώς διαφορετικά, τα τατουάζ θεωρούνται μολυσμένα, σύμφωνα με την παράδοση! Λόγω του ότι η Whang-Od Oggay, δεν έχει παιδιά, φρόντισε να μάθει την τεχνική τις στις ανιψιές της ώστε να μην χαθεί η παράδοση.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Whang Od (@whangodofficial) on

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ENTERTAINMENT: Τελευταία Ενημέρωση

X