ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Bodycon φόρεμα, χρυσά κολιέ και πέδιλα
 

Viola Davis: Τρομακτικός ο ρόλος της ως Michelle Obama

Έτσι τον χαρακτηρίζει η ίδια

newsroom must

Η ηθοποιός Viola Davis πρόκειται να ενσαρκώσει το ρόλο της Michelle Obama στην νέα σειρά «The First Lady» και πρόσφατα μίλησε για αυτό στο “The tonight show” του Jimmy Fallon.

Η ίδια δείχνει να είναι ενθουσιασμένη για το νέο αυτό project και αποκαλύπτει πως πολλές φορές μίλησε με την πρώην Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ και για αρκετές ώρες προκειμένου να προετοιμαστεί για τον ρόλο της. Η ίδια δεν έκρυψε ότι νιώθει φοβερό άγχος που θα υποδυθεί τη «Θεά» Michelle Obama.

Αστειευόμενη η ηθοποιός είπε «Είναι τρομακτικό” είπε η ηθοποιός εξηγώντας ότι "κάποιες φορές κάποιος δεν ανταποκρίνεται στην όποια εικόνα έχεις στο μυαλό σου. Αλλά όταν όντως ανταποκρίνεται, είναι τρομακτικό. "Έχασα το μυαλό μου για πέντε λεπτά και πήρα την απόφαση που δεν μπορώ να πάρω πίσω».

Συνεχίζοντας είπε «Η Michelle είναι θεά. Κι όλοι την ξέρουν και όλοι νιώθουν ότι θέλουν να την προστατεύσουν. Αυτό είναι το πρόβλημα. Θα κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ. Αυτό λέω στην κόρη μου 'Genesis, θα σου πω κάτι. Η μαμά κάνει το καλύτερο που μπορεί', οπότε αυτό είναι».

Ενώ η Michelle μιλώντας στο “Entertainment Tonight” σε μια παλαιότερή της συνέντευξη είπε για τα συναισθήματά της αναφορικά με την ανάθεση του ρόλου «Νιώθω ότι δεν το αξίζω. Ελπίζω να μπορούσα να είναι καλύτερη για να ανταποκριθώ στον χαρακτήρα που θα υποδυθεί η Viola. Είναι πάντως συναρπαστικό. Ό,τι κάνει η Viola, το κάνει με πάθος και ξέρω ότι θα κάνει το ίδιο και για αυτόν τον ρόλο».

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ENTERTAINMENT: Τελευταία Ενημέρωση