ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: λευκό oversized πουκάμισο, nude παντελόνα και μπαλαρίνες
 

Versace: H δολοφονία του Gianni στο American Crime Story;

Ο οίκος Versace απάντησε επιτέλους στις φήμες που κυκλοφορούν τα τελευταία εικοσιτετράωρα και θέλουν το επόμενο ''American Horror Story'' να αφορά στην δολοφονία του Gianni Versace στο Μαϊάμι το 1997. Σύμφωνα με επίσημη δήλωση ο οίκος ''δεν ενέκρινε ούτε είχε κάποια ανάμειξη στη σειρά που έχει να κάνει με τη δολοφονία του Gianni και η σειρά πρέπει να ειδωθεί σαν αποκύημα φαντασίας''. 

Η σειρά Versace/Cunanan: American Crime Story'' από το Fox 21 θα αποτελείται από 10 επεισόδια και θα είναι βασισμένη στο βιβλίο ''Vulgar Favors'' της συγγραφέα του Vanity Fair, Maureen Orth, και θα έχει να κάνει με τη δολοφονία από τον κατά συρροή δολοφόνο, Andrew Cunanan, που αυτοκτόνησε οκτώ μέρες μετά.

Τα γυρίσματα αναμένεται να ξεκινήσουν στο Los Angeles και το Μαϊάμι την επόμενη Άνοιξη και τη σκηνοθεσία ανέλαβε ο Ryan Murphy, που σκηνοθέτησε επίσης και το πρώτο επεισόδιο της σειράς ''People v. O.J. Simpson''. Ωστόσο το ποιοί ηθοποιοί θα παίξουν τους πρωταγωνιστικούς ρόλους συμπεριλαμβανομένου και αυτού της Donatella, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα δεν έχουν ακόμη ανακοινωθεί.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ENTERTAINMENT: Τελευταία Ενημέρωση