ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: joggers, μακρυμάνικο κορμάκι και άρβυλα
 

Κι όμως μπορείς να γράψεις email στον... μελλοντικό εαυτό σου!

Θα το έκανες; Και αν ''ναι'' τι θα έγραφες;

Νάκης Αντωνίου

Νάκης Αντωνίου

Πίσω στο 2002, μια ομάδα είχε την ιδέα να δημιουργήσει μια πολύ ιδιαίτερη ιστοσελίδα, το FutureMe.org. Σ' αυτή την ιστοσελίδα, λοιπόν, μπορείς να γράψεις ένα email στον εαυτό σου για να σου σταλεί στο μέλλον, στην ημερομηνία της επιλογής σου σε 1, 3 ή 5 χρόνια.

''Το να σκέφτεσαι και να γράφεις για το μέλλον σου είναι μια πολύ δυνατή άσκηση. Μπορείς να σκεφτείς τα όνειρα σου, να κάνεις προβλέψεις, να βάλεις στόχους για την χρονιά, ακόμα και να γράψεις ένα γράμμα σαν μορφή θεραπείας. Στείλε στον μελλοντικό σου εαυτό λέξεις έμπνευσης ή παρηγοριάς, ή κάνε προβλέψεις για τη ζωή σου, την οικογένεια σου ή τον κόσμο'' γράφει η ιστοσελίδα. 

Η διαδικασία είναι απλή. Μπαινεις στο FutureMe.org, γράφεις την επιστολή, επιλέγεις ημερομηνία και αν θέλεις να είναι ιδιωτικό ή να δημοσιευτεί ανώνυμα και συμπληρώνεις την ηλεκτρονική σου διεύθυνση. Ο καιρός θα περάσει και όταν φτάσει η ημερομηνία που επέλεξες, θα λάβεις ένα email ξαφνικά. Μπορείς επίσης να διαβάσεις μια σειρά από γράμματα που έστειλε ο κόσμος στον εαυτό του ανά τα χρόνια. 

Θα το έκανες; Και αν ''ναι'' τι θα έγραφες;

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ιστοσελίδα  |  futureme  |  website  |  emails  | 

ENTERTAINMENT: Τελευταία Ενημέρωση