ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: hot pink blazer, στενό jean και μποτάκια σε animal print
 

Το υπέροχο νέο βίντεο κλιπ της Lady Gaga είναι must watch

Viral για ακόμα μια φορά η Gaga

Νάκης Αντωνίου

Νάκης Αντωνίου

Η Lady Gaga κατάφερε για ακόμα μια φορά να κλέψει την παράσταση με το νέο της βίντεο κλιπ. Άλλωστε, από την αρχή της καριέρας της, η βιντεογραφία της ξεχωρίζει και πάντα γίνεται θέμα συζήτησης. Το τραγούδι ''911'' είναι και επίσημα το τρίτο single από το album ''Chromatica'' και στο βίντεο κλιπ η τραγουδίστρια κατάφερε να ''μιλήσει'' για ένα πολύ δικό της και προσωπικό θέμα με φαντασία και δημιουργικότητα. 

Στα πρώτα πλάνα, την βλέπουμε σε μια έρημο, πεσμένη στο έδαφος δίπλα από ένα ποδήλατο, με σπασμένα ρόδια γύρω της, πριν την ''παρασύρει'' ένας καβαλάρης σε μια παράξενη κοινότητα με φανταχτερά χρώματα και ανεξήγητα συμβάντα να λαμβάνουν χώρα γύρω της. Προς το τέλος του βίντεο ένας άντρας αυτής της κοινότητας τη σκοτώνει πριν έρθει η ανατροπή και αντιληφθούμε πως όλα αυτά ήταν μια παραίσθηση, που προκλήθηκε από ένα ατύχημα. Στα τελευταία πλάνα βλέπουμε την Gaga ξαπλωμένη στο φορείο ενός ασθενοφόρου με νοσοκόμους να προσπαθούν να επικοινωνήσουν μαζί της, αλλά και διάφορες ταμπέλες και αφίσες στο δρόμο που εξηγούν όσα είδαμε πριν. 

Στο σύνολο, το βίντεο κλιπ είναι εμπνευσμένο από την ταινία του 1969 ''The Color of Pomegranates'' του Αρμένη σκηνοθέτη Sergei Parajanov, και ανεβάζοντάς το δικό της βίντεο στο Instagram, η ίδια μας έδωσε κάποιες πληροφορίες για το όλο κόνσεπτ: 

''Αυτό το μικρό φιλμ είναι πολύ προσωπικό για εμένα, για την εμπειρία μου με την ψυχική υγεία και τον τρόπο που η πραγματικότητα και τα όνειρα μπορούν να αλληλοσυνδεθούν για να πλάσουν ήρωες μέσα και γύρω μας. [...] Κάτι που πιο παλιά ήταν η καθημερινότητά μου, τώρα είναι φιλμ, μια αληθινή ιστορία που τώρα είναι παρελθόν και όχι παρόν. Είναι η ποίηση του πόνου'' έγραψε ανάμεσα σε άλλα. 

Δείτε το βίντεο. 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ENTERTAINMENT: Τελευταία Ενημέρωση

X