ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: knit φόρεμα, sneakers και σκουλαρίκια
 

To χριστουγεννιάτικο τραγούδι του κορωνοϊού που θα ακούμε on repeat

Ακούστε το τραγούδι που μας έκανε να λυθούμε από τα γέλια.

newsroom must

Τα φετινά Χριστούγεννα θα είναι σίγουρα ξεχωριστά. Δυο είναι τα πιθανά σενάρια, ή θα μπορέσουμε να τα γιορτάσουμε με τους αγαπημένους μας αγκαλιάζοντάς τους σφικτά ή θα πρέπει να συνεχίσουμε να ακολουθούμε τα μέτρα για τον κορωνοϊό, κάτι που για τους περισσότερους δεν είναι καθόλου ευχάριστο.

Η αλήθεια είναι ότι η κατάσταση έχει αρχίσει να μας κουράζει και αναζητούμε μια ευκαιρία για να γιορτάσουμε και να ξεχαστούμε για λίγο από όσα συμβαίνουν στον κόσμο. Η καλύτερη αφορμή λοιπόν είναι τα Χριστούγεννα.

Κάποιοι λόγω του ότι έχουν μείνει στο σπίτι έχουν ήδη στολίσει με χριστουγεννιάτικα το σπίτι τους εδώ και καιρό ενώ οι ραδιοφωνικοί σταθμοί άρχισαν να παίζουν και πάλι τα αγαπημένα μας χριστουγεννιάτικα κομμάτια.

Ένα όμως όπως φαίνεται θα είναι το total hit των Χριστουγέννων που θα ακούμε συνεχώς και αυτό είναι το «Κρούσματα Παντού - Corona Xmas Megamix» από Apicos.

Το βίντεο που κυκλοφόρησε στις 21 Νοεμβρίου κατάφερε ήδη να γίνει viral για ένα και μοναδικό λόγο, το ότι σατιρίζει με τον πιο ωραίο τρόπο την κατάσταση που επικρατή και την προσμονή μας για μια αλλαγή λίγο πριν τα Χριστούγεννα.

Ακούστε το τραγούδι που μας έκανε να λυθούμε στα γέλια.

ENTERTAINMENT: Τελευταία Ενημέρωση