ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Φαρδύ πουκαμισο, jean και kitty heels
 

To That's Y στο 2o Cocktail Festival στην Κύπρο

newsroom must

To That's Y, ένα all day μπαρ με μεγάλη μπάρα, έγινε γρήγορα στέκι πολλών αφού τα ιδιαίτερα signature κοκτέιλ του είναι must try. Σήμερα Τρίτη 19 Οκτωβρίου στις 19.00 θα "βρίσκεται" στο 2o Cocktail Festival στον Δημοτικό Κήπο Λευκωσίας. O Ανδρέας Μακρής μάς μιλά για την τέχνη του κοκτέιλ, τι κάνει ένα κοκτέιλ μπαρ ξεχωριστό και μας λέει τι να περιμένουμε από αυτούς.

Τι πιστεύεις ότι είναι αυτό που στρέφει τον κόσμο προς τα κοκτέιλ τα τελευταία χρόνια;
Στο That's Y μας αρέσει ο κόσμος να βιώνει μία αξέχαστη εμπειρία. Σερβίροντας τον κόσμο με χαμόγελο και μπόλικη ενέργεια θα θέλαμε να υποσχεθούμε μία μοναδική βραδιά με όσους μας τιμήσουν. Τέτοιου είδους events κάνουν καλό και σε εμάς αλλά κυρίως στον κόσμο που μετά από όλες τις καταστάσεις που περάσαμε έχει ανάγκη να διασκεδάσει, πόσο μάλλον να βρεθεί σε ένα event που θα υπάρχουν τόσες πολλές και καλές επιλογές.

Τι κάνει ένα κοκτέιλ μπαρ ξεχωριστό;
Η μοναδικότητα σε ένα cocktail bar βρίσκεται στα διαφορετικά cocktails τα οποία προσφέρονται. Διαφορετικές συνταγές αλλά και παραλλαγές των κλασικών. Ρόλο επίσης παίζει, ο χώρος και η διακόσμηση που δίνει το ύφος και την ταυτότητα στο μαγαζί το οποίο θέλει ο πελάτης να περάσει όμορφα. Επίσης κάτι άλλο που κάνει το μπαρ ξεχωριστό είναι η καλή εξυπηρέτηση. Ο κόσμος στις μέρες μας έχει ανάγκη να νιώσει όμορφα και οικεία σε ένα μπαρ και είναι υποχρέωση μας να συμβάλουμε σε αυτό.

Τι να περιμένουμε από εσένα και το μπαρ στο κοκτέιλ φεστιβάλ;
Ο κόσμος όντως τα τελευταία χρόνια έχει την τάση να έχει σαν κύρια έξοδο του τα κόκτειλ μπαρ τα οποία δεν ήταν πάντα έντονη η παρουσία τους. Ένας σημαντικός λόγος που γίνεται αυτό, είναι η ανάγκη του κόσμου για ένα καλό ποτό αλλά και ένας χώρος που να μπορέσει να συζητήσει αλλά και ταυτόχρονα να διασκεδάσει. Σημαντική είναι η δουλειά που κάνουν όλα τα cocktail bars τα τελευταία χρόνια προσφέροντας άριστη ποιότητα και αξίζουν επιβράβευση.

Στις 19 Οκτωβρίου, τα βλέμματα του παγκόσμιου bartending θα στραφούν στη Λευκωσία όπου 20 κορυφαία bars από την Κύπρο, Ελλάδα και Ιταλία θα προτείνουν τις signature συνταγές τους σε ένα πρωτοποριακό και φρέσκο φεστιβάλ που απευθύνεται τόσο σε καταναλωτές όσο και σε on-trade κοινό.

Το Cyprus Cocktail Festival διοργανώνεται στο πλαίσιο του Digital Agenda Cyprus Summit με σκοπό να ενώσει το συνέδριο με την πόλη της Λευκωσίας και τους ανθρώπους της. Η εκδήλωση θα είναι προσβάσιμη σε άτομα που έχουν εμβολιασθεί ή έχουν νοσήσει με COVID-19 τους τελευταίους 6 μήνες.

Info
Τρίτη 19 Οκτωβρίου, 19.00
Δημοτικός Κήπος Λευκωσίας

ENTERTAINMENT: Τελευταία Ενημέρωση