ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: λευκό oversized πουκάμισο, nude παντελόνα και μπαλαρίνες
 

Το σοκαριστικό βίντεο και η πραγματική ιστορία πίσω από το ''Crime Scene'' του Netflix

Η πραγματική ιστορία της Elisa Lam και του διαβόητου Cecil Hotel

Πρόκειται για ένα από τα πιο viral μυστήρια των τελευταίων χρόνων. Αν έχεις παρακολουθήσει ποτέ βίντεο με τα μεγαλύτερα άλυτα μυστήρια, σίγουρα θα έχεις δει και αυτό της Elisa Lam που μπαίνει βιαστηκά στο ασανσέρ του Cecil Hotel, να κρύβεται και να παρατηρεί διστακτικά έξω από τις πόρτες, λες και την κυνηγά κάποιος ενώ πατά τα κουμπιά για να κλείσει η πόρτα ενώ το ασανσέρ παραμένει ακίνητο.

Το περιστατικό έλαβε χώρα το 2013 στο διαβόητο Cecil Hotel στο κέντρο του Λος Άντζελες, όταν εκείνη ήταν 21 ετών. Μετά το εν λόγω βίντεο, που λήφθηκε στις 31 Ιανουαρίου, η Lam βρέθηκε νεκρή στις 19 Φεβρουαρίου στο ντεπόζιτο του νερού στην ταράτσα του ξενοδοχείου από έναν φροντιστή, μετά από παράπονα πελατών για την πίεση του νερού. Το βίντεο ήταν η τελευταία φορά που απαθανατίστηκε ζωντανή.

Δείτε το βίντεο από κάμερα ασφαλείας, με προσοχή γιατί το περιεχόμενο ίσως ενοχλήσει. 

Τα γεγονότα που οδήγησαν στον θάνατό της δημιούργησαν πολλά ερωτηματικά. Βρέθηκε γυμνή με τα ρούχα και τα προσωπικά της αντικείμενα να επιπλέουν δίπλα της. Η αστυνομία καθυστέρησε τέσσερις μήνες να δημοσιεύσει την αυτοψία της, που στην τελική αποκάλυπτε πως δεν υπήρχαν αποδείξεις από φυσικά τραύματα και ο θάνατός της θεωρήθηκε ατύχημα. 

Οι θεωρίες γύρω από τον θάνατό της είναι πολλές. Από μεταφυσικές δυνάμεις μέχρι διπολική διαταραχή, ακούστηκαν πολλά για το τι την οδήγησε στον θάνατο. Πολλοί τον συμπεριλαμβάνουν ανάμεσα στους παράξενους θανάτους που έχουν λάβει χώρα στο διαβόητο ξενοδοχείο. Άλλωστε η ανατριχιαστική φήμη του ξενοδοχείου ενέπνευσε πολλές παραγωγές όπως π.χ. το βασικό στόρι της πρώτης σεζόν της σειράς ''How to Get Away With Murder'' αλλά και την πέμπτη σεζόν της σειράς τρόμου ''American Horror Story''. 

Τώρα, η πραγματική αυτή ιστορία αλλά και οι άλλοι θανάτοι του ξενοδοχείου, είναι η θεματική της σειράς ντοκιμαντέρ ''Crime Scene: The Vanishing at the Cecil Hotel'', που εξελίσσεται σε τέσσερα επεισόδια. 

Δείτε το τρέιλερ. 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ENTERTAINMENT: Τελευταία Ενημέρωση