ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: top με ruffles, jean φούστα και μποτάκια
 

Η ράτσα σκύλου που κερδίζει τις καρδιές μας

Δείτε ποιες είναι οι Κύπριες σοσιαλιτέ και influencers που έχουν αυτό το υπερβολικά cute σκυλάκι για pet τους.

Ριάνα Στυλιανού

Ο σκύλος είναι ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου, και αν έχετε και εσείς ένα σκυλάκι στο σπίτι ή μεγαλώσατε με ένα, τότε καταλαβαίνετε ακριβώς τι πάει να πει αυτό. Δεν περιμέναμε να το πούμε ποτέ αυτό που πρόκειται να ακολουθήσει…αλλά ένα είδος σκύλου φαίνεται να έχει γίνει η μεγάλη αδυναμία των Κύπριων αυτό το διάστημα, με πολλές influencers του νησιού μας και όχι μόνο, να έχουν αποκτήσει έναν.

Ο λόγος για τα υπερ-γλυκούλικα σκυλάκια που θα δείτε παντού στις καφετέριες και στο κέντρο της πόλης με τους ιδιοκτήτες τους για βόλτα, το Toy Poodle.

Το Toy Poodle για όσους δεν γνωρίζουν, είναι μία από τις τρεις ποικιλίες του Poodle, μαζί με το Standard Poodle και το Miniature Poodle. Πρόκειται για ένα μικρού μεγέθους σκύλο με μοναδική εμφάνιση και ζωηρό χαρακτήρα. Αυτή η ράτσα είναι γνωστή για την εξυπνάδα της, την παιχνιδιάρικη φύση της και την αφοσίωσή της στους ιδιοκτήτες του.

Τα Toy Poodles έχουν μια εντυπωσιακή, υπερβολικά αξιολάτρευτη εμφάνιση, με πυκνή, μεταξένια και κυματιστή τρίχα που δεν πέφτει όπως σε άλλες ράτσες σκύλων, ωστόσο χρειάζεται τακτικό χτένισμα και περιποίηση.

Tα συγκεκριμένα σκυλιά είναι από τα ακριβότερα στην αγορά, και η τιμή τους κυμαίνεται από 1500 μέχρι και 4000 ευρώ, ανάλογα με τα χαρακτηριστικά του σκύλου, όπως για παράδειγμα εάν οι γονείς ήταν πρωταθλητές σε διαγωνισμούς και πολλά άλλα κριτήρια. Πρόκειται για κοινωνικά σκυλιά που απολαμβάνουν τη συντροφιά των ανθρώπων. Είναι εξαιρετικά πιστά και αφοσιωμένα στους ιδιοκτήτες τους και συχνά είναι εύκολο να εκπαιδευτούν σε διάφορες εντολές και κόλπα.

Δείτε ποιες είναι οι Κύπριες σοσιαλιτέ και influencers που έχουν αυτό το υπερβολικά cute σκυλάκι για pet τους. Κάποιες απέκτησαν το Toy και κάποιες άλλες το Miniature, εξίσου αξιαγάπητα σκυλάκια.

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κείμενο που λέει Hey Teddy Kae Love...Η Άννα Χατζηγρηγορίου 

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και σκύλοςΗ Νιόβη Κάσπαρη

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο, χαμογελάει και πιτζάμεςH Δέσποινα Τζιαπούρα

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομοΗ Μαρία Gojkovic

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομοΗ Μαλβίνα Κυριάκου

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομοH Eιρήνη Καραντώνη 

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και σκύλοςΗ Αριάδνη Σοφία Ευαγγελίδου

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
poodle  |  dog  |  trending  |  toy poodle  |  cyprus  |  κύπρος  |  σκύλος  |  σοσιαλιτέ  |  influencers

ENTERTAINMENT: Τελευταία Ενημέρωση