ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Skinny jeans, loose μπλουζάκι και γόβες
 

To ''Sex Education'' παρουσιάζει με άψογο τρόπο ένα πολύ σοβαρό θέμα

Αν δεν έχετε δει ακόμα την σειρά ακολουθούν spoilers!!!

Όλοι θα έχετε ακούσει για την σειρά του Netflix, Sex Education, κάποιοι είναι φανατικοί θαυμαστές της σειράς και άλλοι απλά την θεωρούν μια νεανική σειρά που έχει ως βάση της το σεξ.

Ο δεύτερος κύκλος της σειράς παίζει τώρα στην πλατφόρμα του Netflix και είναι πολύ περισσότερα από αυτά που περιμένεις. Για εμάς που δεν αντέχουμε να περιμένουμε και είδαμε την σειρά μέσα σε ένα Σαββατοκύριακο... λοιπόν καλό είναι να περιμένουμε και τρίτη season. H συγγραφέας της σειράς έχει δηλώσει ότι έχει αρχίσει ήδη το γράψιμο όμως, το Netflix δεν έχει δώσει ακόμα το πράσινο φως!

Εεεε λοιπόν, αν δεν συνεχίσει μετά και την πανέμορφη δεύτερη σεζόν, ξεκινάω να μαζεύω υπογραφές, θα γίνει χαμος, ποιό Game of thrones;

Είναι μια σειρά με πάρα πολύ χιούμορ που σε κάνει να γελάς και να νοσταλγείς την ίδια στιγμή τις δικές σου αμήχανες στιγμές. Όλα όσα νομίζαμε ότι γνωρίζαμε, όμως δεν είχαμε ιδέα. Φέτος λοιπόν αποφάσισε να περάσει ένα πολύ δυνατό μήνυμα για την σεξουαλική παρενόχληση.

Αν δεν έχετε δει ακόμα την σειρά ακολουθούν spoilers!!!

Καθώς εξελίσσετε η πλοκή του έργου, 6 κορίτσια φαινομενικά εντελώς διαφορετικά μεταξύ τους, βρίσκονται εν μέσω μιας τιμωρίας, κατά την οποία πρέπει να βρουν κάτι το οποίο τις ενώνει. Ενώ η αποστολή τους φαίνεται να είναι απίθανη, καταλήγουν στο συμπέρασμα ότι όλες σε κάποια στιγμή της ζωής τους αντιμετώπισαν σεξουαλική παρενόχληση. Όλο αυτό βγαίνει στην επιφάνεια, όταν ένα κορίτσι από τα έξι, εκμυστηρεύεται ότι ενώ βρισκόταν στο λεωφορείο, ένας άντρας εκσπερμάτωσε πάνω στο παντελόνι της. Ενώ στην αρχή η ίδια φαίνεται να μην καταλαβαίνει ακριβώς τι γίνεται και τι αισθάνεται, στην συνέχεια την βλέπουμε να τρομάζει και να μην μπορεί να ανέβει ξανά στο λεωφορείο.

Σε αυτή την συνάντηση, τα υπόλοιπα κορίτσια εξιστορούν με την σειρά τους το δικό τους περιστατικό σεξουαλικής παρενόχλησης. Μπορεί η σειρά να έχει ως βάση της το χιούμορ όμως οι σκηνές που ακολουθούν είναι γροθιά στο στομάχι. Δείχνει πόσο σημαντική είναι η αλληλοστήριξη, αφού στο τέλος όλα τα κορίτσια μαζί ανεβαίνουν στο λεωφορείο με την φίλη τους, κρατώντας την από το χέρι ώστε να μπορέσει να ξεπεράσει τα ψυχολογικά τραύματα που της δημιούργησε το περιστατικό.

Το μηνύματα που περνάει κυρίως μέσα από αυτό, είναι να μην φοβόμαστε να μιλάμε για αυτά τα θέματα σκεφτόμενοι τον στιγματισμό της κοινωνίας. Δεν πρέπει το θύμα να νιώθει ενοχές σε καμία περίπτωση, ούτε να κατηγορεί τον εαυτό του. Ακόμα, βλέπουμε ότι η ψυχολογική υποστήριξη παίζει μεγάλο ρόλο και οι γυναίκες πρέπει να στηρίζουν άλλες γυναίκες που περνάνε από μια τόσο εφιαλτική κατάσταση και να μην γυρνάνε την πλάτη. Μπορεί να μην σε αφορά σήμερα, το αύριο όμως δεν το ξέρεις ποτέ...

ENTERTAINMENT: Τελευταία Ενημέρωση