ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: denim shorts, loose πουκάμισο και πέδιλα
 

Έτοιμοι για περισσότερο ''Sex Education'';

Νάκης Αντωνίου

Νάκης Αντωνίου

Θα σε βάλω κατ' ευθείαν στο θέμα. 

Ο Otis Milburn είναι ένας απροσάρμοστος έφηβος, αδιάφορος για το σεξ ίσως επειδή η μητέρα του είναι sex therapist, που μιλά ανοιχτά και χωρίς περιστροφές για ό,τι αφορά θέματα σεξουαλικης υγείας. Αφού βοηθά, έμμεσα και άθελα του, τον bully του σχολείου με ένα σεξουαλικό πρόβλημα, ο Otis ξεκινά μια επιχείρηση με τη δυναμική Maeve με σκοπό να εκπαιδεύσουν τους συμμαθητές τους στα θέματα που αφορούν το σεξ. Αν είδες τον πρώτο κύκλο στο Netflix σίγουρα σου άρεσε λόγω του χιούμορ, των αμήχανων καταστάσεων και του καστ, γιατί περιλαμβάνει εκτός των άλλων και την υπέροχη Gillian Anderson (των ''X-Files'').  

Η πλατφόρμα streaming ανακοίνωσε επιτέλους ότι η δεύτερη σεζόν έρχεται στις 17 Ιανουαρίου. Θα βρει τον Otis να επιχειρεί να προσαρμοστεί στη σεξουαλικότητα του - που μόλις ανακάλυψε - έτσι ώστε να προχωρήσει με τη σύντροφο του Ola ενώ προσπαθεί να διαχειριστεί την άσχημη σχέση που κατέληξε να έχει με την Maeve. 

Δες την ανακοίνωση - teaser. 

Στη σειρά πρωταγωνιστούν οι Asa Butterfield, Gillian Anderson, Ncuti Gatwa, Emma Mackey, Connor Swindells, Kedar Williams-Stirling και είναι ίσως μία από τις καλύτερες κωμικές σειρές του Netflix που είδα φέτος. Μάλλον συμφωνούν κι άλλοι αφού στον πρώτο μήνα κυκλοφορίας η σειρά έγινε streamed πάνω από 40 εκατομμύρια φορές. Παράλληλα, έλαβε εξαιρετικές κριτικές από τους κριτικούς χάρη στο έξυπνο χιούμορ, στις απολαυστικές ερμηνείες και για το πόσο αληθινά μοιάζουν όλα. 

Can't wait. 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
sex education  |  netflix  |  gillian anderson  |  σειρά  |  season 2  | 

Nάκης Αντωνίου: Τελευταία Ενημέρωση

X