ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: loose jeans, ριγέ μπλούζα και fisherman sandals
 

Tο πρώτο τρέιλερ του νέου ''Gossip Girl'' κυκλοφόρησε και πρέπει να το δεις

Η σειρά θα κάνει πρεμιέρα στις 8 Ιουλίου στο HBO Max

Νάκης Αντωνίου

Νάκης Αντωνίου

Παρόλο που πολλές σειρές επιστρέφουν με νέα επεισόδια ή αναβιώνουν με νέο καστ, το ''Gossip Girl'' είναι μια περίπτωση που μας κίνησε το ενδιαφέρον από την αρχή. Άλλωστε η πρωτότυπη σειρά ήταν μία από τις μεγαλύτερες επιτυχίες των '00s και καθιέρωσε πολλά μέσα στην pop κουλτούρα.

Η είδηση πως πρόκειται να γίνει μια σειρά σίκουελ, με νέο καστ και νέες ιστορίες προσαρμοσμένες στη νέα εποχή η αλήθεια είναι πως δίχασε τον κόσμο. Οι επίσημες δηλώσεις ήθελαν τη νέα εκδοχή της σειράς να είναι πιο diverse τόσο όσον αφορά στις εθνικότητες των πρωταγωνιστών όσο και στις σεξουαλικές τους ταυτότητες. Έτσι σιγά - σιγά αυτό το reboot άρχισε να μας ελκύει μέχρι που είδαμε τις πρώτες επίσημες φωτογραφίες και πλέον περιμένουμε πώς και πώς να το δούμε. 

Η ανυπομονησία μας τώρα πια γίνεται ακόμα πιο έντονη αφού κυκλοφόρησε το πρώτο επίσημο teaser και είναι... ακριβώς όπως περίμενες το μοντέρνο ''Gossip Girl'' να είναι. Λαμβάνει χώρα 9 χρόνια μετά το κλείσιμο της ιστοσελίδας που προκαλούσε χαμό στην πρωτότυπη σειρά και πραγματεύεται το πόσο έχουν αλλάξει τα social media αλλά και η Νέα Υόρκη στα χρόνια που μεσολάβησαν. 

Το καστ περιλαμβάνει μια σειρά από νέους ηθοποιούς (Jordan Alexander, Eli Brown, Thomas Doherty, Tavi Gevinson, Emily Alyn Lind, Evan Mock, Zion Moreno, Whitney Peak, Savannah Lee Smith) με την Kristen Bell να επιστρέφει σαν αφηγήτρια με την φωνή της. 

Η σειρά θα κάνει πρεμιέρα στις 8 Ιουλίου στο HBO Max.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
hbo max  |  gossip girl  |  kristen bell  |  σειρές  |  reboot  | 

ENTERTAINMENT: Τελευταία Ενημέρωση