ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: jean short, λευκό πουκάμισο και mules
 

Το καστ του νέου ''Gossip Girl'' φωτογραφίζεται για πρώτη φορά μαζί και είναι must see!

Λατρέψαμε την πρώτη φωτογράφιση του καστ

Νάκης Αντωνίου

Νάκης Αντωνίου

H σειρά - σίκουελ του ''Gossip Girl'' εξελίσσεται σε μια από τις πολυαναμενόμενες σειρές της χρονιάς και δεν ξέρουμε καν πότε ακριβώς θα κάνει πρεμιέρα. 

Τα νέα επεισόδια θα λαμβάνουν χώρα οκτώ χρόνια μετά το κλείσιμο του πρωτότυπου site, και η νέα γενιά του ιδιωτικού σχολείου της Νέας Υόρκης γνωρίζουν το νέο Gossip Girl. Βασική θεματική της σειράς είναι το πώς τα social media - και η νοοτροπία της πόλης - έχει αλλάξει τα χρόνια που μεσολάβησαν από το τέλος της πρώτης σειράς. Ωστόσο δεν θα υπάρχτο ερώτημα για το ποιος κρύβεται πίσω από την ιστοσελίδα. Η ιδέα είναι πως όλοι είμαστε το Gossip Girl τώρα, ο καθένας με τον τρόπο του.

Το νέο καστ ανακοινώθηκε και περιλαμβάνει τους Emily Alyn Lind, Eli Brown και Whitney Peak που θα είναι και οι τρεις πρωταγωνιστές, και μαζί τους θα είναι οι Johnathan Fernandez και Jason Gotay. Από το καστ της πρωτότυπης σειράς θα επιστρέψει, απ' όσο ξέρουμε, μόνο η Kristen Bell που ήταν και θα είναι ξανά η αφηγήτρια. 

Εδώ και καιρό κυκλοφορούν παπαράτσι φωτογραφίες από τα γυρίσματα και, ομολογουμένως, δεν είχαμε ενθουσιαστεί με τους νέους ηθοποιούς. Τώρα, το καστ φωτογραφήθηκε για χάρη του ''Cosmopolitan'' στην πρώτη επίσημη φωτογράφιση των πρωταγωνιστών και μπορούμε να πούμε πως κάναμε στροφή 180 μοιρών. 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Cosmopolitan (@cosmopolitan)

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ENTERTAINMENT: Τελευταία Ενημέρωση