ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: maxi leather φούστα, polo top και kitty heels
 

To playlist του 2020 από τον Deejay Radio 93.5

Ο Dee Jay 93,5 ξεχώρισε 20 και έφτιαξε το soundtrack της χρονιάς

newsroom must

Μπορεί να ήταν μια καταστροφική χρονιά με λιμούς φωτιές και καταποντισμούς, το 2020 όμως μας αφήνει με ουκ ολίγες μουσικές επιτυχίες από όλα τα είδη της μουσικής σκηνής. Ο Dee Jay 93,5 ξεχώρισε 20 και έφτιαξε το soundtrack της χρονιάς βασισμένο στις πόσες φορές έπαιξαν οι επιτυχίες στον αέρα του στους 12 μήνες της χρονιάς που μας πέρασε. 

Blame it on me μας είπε η πρώην spice girl Melanie C που μεταμορφώνεται σε πολεμιστή από το παρελθόν στο νέο της βίντεο κλίπ. Ο αγαπημένος του μισού γυναικείου πληθυσμού και  αντρικό εξώφυλλο στην Vogue μετά από 128 χρόνια, Harry Styles,  δεν θα μπορούσε να λείψει από το playlist του Dee Jay 93,5 και μάλιστα με 2 επιτυχίες (Watermelon sugar ,και Adore you). 

Μετά από μεγάλη επιτυχία στο Tik Tok o Breland με το My truck κατάφερε να ταρακουνήσει μελωδικά αρκετή νεολαία γι αυτό και ήταν ψηλά στις προτιμήσεις των φίλων του σταθμού. Katy Perry και  Jonas Brothers με Daisies και Only Human αντίστοιχα ανέβασαν τα φωνητικά σε άλλο επίπεδο. Ο άλλοτε Ocean Drive τυπάς στην παραγωγή του  night crawler με τις δίδυμες Say Lou Lou δύσκολο να ξεφύγει από τα έμπειρα ακούσματα της ομάδας του σταθμού σκαρφαλώνοντας στο  Νο 15 του DeeJay Top 20.

Δεν θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητο το είδος country κι έτσι η πανέμορφη Maren Morris μας έβαλε να τραγουδήσουμε The Bones. Ed Sheeran, Stormzy, Burna Boy - Own It και τα μπάσα στα κόκκινα. Ατέλειωτα χορευτικά και πολλές αφιερώσεις με το γνωστότατο πια Οwn Ιt. Twenty One Pilots ,Saint Jhn  ,Khalid & Disclosure ξεχώρισαν για τις παραγωγές και τα διαφορετικά φωνητικά τους δίνοντάς τους από μια θέση στο Airplay του σταθμού.

Selena Gomez, Taylor Swift ,Lady Gaga το βαρύ πυροβολικό από τις Ηνωμένες Πολιτείες, με διαφορετικά ακούσματα μας «πήραν» τα αυτιά, θετικά φυσικά. Dua  Lipa  όπως λέμε… τα ευκόλως εννοούμενα παραλείπονται, με διαφορετικά rmx και συνεργασίες μας απέδειξε γιατί την αποκαλούν  στάρ! Η μεγάλη ανακάλυψη του DeeJay όμως είναι ο Purple Disco Machine που δεν άφησε λαμπάκι πράσινο σε κανένα μεγάφωνο. Βαθύ μπάσο με κιθάρες που αγγίζουν Daft Punk.

We support local artists και το εννοούμε περνώντας στο playlist Rsn Electric quartet + Mc Yinka + Quilombo. Last but noooot least (Νο 1 και Νο 11) το φαινόμενο The Weeknd από τον Καναδά που με όλα του τα φωνητικά και παραγωγές σίγουρα ακούγεται σε όλο τον πλανήτη.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
deejay  |  DeeJay Top 20  |  Dee Jay 93  |  5  |  soundtrack  |  sppmedia

ENTERTAINMENT: Τελευταία Ενημέρωση