ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Φαρδύ πουκαμισο, jean και kitty heels
 

To Notes & Spirits στο 2o Cocktail Festival στην Κύπρο

Το Cyprus Cocktail Festival διοργανώνεται στο πλαίσιο του Digital Agenda Cyprus Summit με σκοπό να ενώσει το συνέδριο με την πόλη της Λευκωσίας και τους ανθρώπους της.

newsroom must

Από τα πλέον αγαπημένα μπαράκια, το Notes and Spirits με το industrial ύφος και τα φίνα αποστάγματα έρχεται στο 2ο Cocktail Festival. Με το αλκοόλ να ρέει άφθονο και τα signature cocktails να ιντριγκάρουν τις αισθήσεις, το μαγαζί υπόσχεται μια μοναδική εμπειρία όπως ξέρει καλά να κάνει.

Τι πιστεύεις ότι είναι αυτό που στρέφει τον κόσμο προς τα κοκτέιλ τα τελευταία χρόνια;
Γενικά επικρατεί μια παγκόσμια τάση γύρω από το κοκτέιλ και το fine drinking τα τελευταία χρόνια και η Κύπρος είναι αρκετά επηρεασμένη από αυτό. Θεωρώ πως η όλη εμπειρία τού να απολαμβάνεις ένα καλοφτιαγμένο κοκτέιλ από τη μυρωδιά, τη γεύση μέχρι και το ποτήρι δίνει στον κόσμο κάτι διαφορετικό. Επίσης ο κόσμος γίνεται όλο και πιο επιλεκτικός και αυτό ωθεί τους επαγγελματίες να γίνουν πιο δημιουργικοί ούτως ώστε να καλύψουν τις ανάγκες του κόσμου.

Τι κάνει ένα κοκτέιλ μπαρ ξεχωριστό;
Η διακόσμηση, τα αρώματα, η μουσική και η έντασή της, οι άνθρωποι που εργάζονται στον χώρο, ο φωτισμός και ένα εκατομμύριο άλλες λεπτομέρειες, μα πάνω απ' όλα η φιλοξενία. Θεωρώ πως η έννοια του μπαρ συνάδει με τη λέξη φιλοξενία. Φιλώ, αγαπώ το ξένο, ένα ηθικό χρέος που έχουμε οι εργαζόμενοι αυτού του χώρου απέναντι στον κόσμο μας.

Τι να περιμένουμε από εσένα και το μπαρ στο Cocktail Festival;
Με την ομάδα μου αποφασίσαμε να έχουμε ένα κοκτέιλ από ένα παλιό version του μενού μας "Τhe Manifesto" - τo Down in Mexico. Ένα long drink με βάση Volcan reposado tequila εμποτισμένη με φασκόμηλο και καπνιστό lime sherbet.

Στις 19 Οκτωβρίου, τα βλέμματα του παγκόσμιου bartending θα στραφούν στη Λευκωσία όπου 20 κορυφαία bars από την Κύπρο, Ελλάδα και Ιταλία θα προτείνουν τις signature συνταγές τους σε ένα πρωτοποριακό και φρέσκο φεστιβάλ που απευθύνεται τόσο σε καταναλωτές όσο και σε on-trade κοινό.

Το Cyprus Cocktail Festival διοργανώνεται στο πλαίσιο του Digital Agenda Cyprus Summit με σκοπό να ενώσει το συνέδριο με την πόλη της Λευκωσίας και τους ανθρώπους της. Η εκδήλωση θα είναι προσβάσιμη σε άτομα που έχουν εμβολιασθεί ή έχουν νοσήσει με COVID-19 τους τελευταίους 6 μήνες.

Info
Τρίτη 19 Οκτωβρίου, 19.00
Δημοτικός Κήπος Λευκωσίας

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ENTERTAINMENT: Τελευταία Ενημέρωση