ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: skinny jeans, φλοράλ μπλουζάκι και mules
 

Το Netflix παρουσιάζει τις ''καλύτερες παραγωγές της χειρότερης χρονιάς''

Η πλατφόρμα streaming κάνει τη δική της αναδρομή στο 2020

Νάκης Αντωνίου

Νάκης Αντωνίου

Είναι δεδομένο πως το 2020 δεν ήταν μια καλή χρονιά, αντικειμενικά μιλώντας. Δεν χρειάζεται καν να κάνουμε αναδρομή για να αντιληφθούμε πως η χρονιά που φεύγει μας άφησε πολλά δυσάρεστα για να θυμώμαστε, αλλά ακόμα και στις χειρότερες στιγμές είχαμε σαν διέξοδο το Netflix. 

Χωρίς υπερβολές, φέτος η πλατφόρμα streaming απέδειξε πως είναι... ετοιμοπόλεμη αφού όταν ο εγκλεισμός, την περασμένη άνοιξη, έγινε αναγκαστικός ανά το παγκόσμιο, ξεκίνησε να μας ''βομβαρδίζει'' με ταινίες, σειρές και ντοκιμαντέρ. Δεν ήταν όλα εξαιρετικά, αλλά η πλειονότητα ήταν ιδανική για παρέα στην καραντίνα αλλά και πιο μετά, όταν πλέον εθιστήκαμε στην πλατφόρμα streaming και περιμέναμε πώς και πώς κάτι νέο. 

Από τις πιο επιτυχημένες παραγωγές του ήταν τα ''La Casa De Papel'', ''Tiger King'', ''Emily In Paris'', ''The Queen's Gambit'', ''The Crown'' και πολλά άλλα, και σ' αυτές ακριβώς τις παραγωγές ανατρέχει με το ''The Netflix Afterparty''. Στην ειδική εκπομπή διάρκειας 1 ώρας, με οικοδεσπότες τους David Spade, Fortune Feimster και London Hughes, βλέπουμε τις καλύτερες παραγωγές ''της χειρότερης χρονιάς'', όπως γράφει στον τίτλο του βίντεο, με μια σειρά από καλεσμένους που περιλαμβάνει τους Kevin Hart, Anya Taylor-Joy, Lily Collins, Emma Corrin κ.ά. 

Δείτε το τρέιλερ.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ENTERTAINMENT: Τελευταία Ενημέρωση