ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: πλισέ φούστα, sweater και αθλητικό λευκό sneaker
 

Το νέο τρέιλερ του ''Spider-Man: No Way Home'' είναι πραγματικά επικό!

To trailer που πρέπει να δεις

Η τρίτη ταινία στην τριλογία του Spider-Man έχει υπότιτλο ''No Way Home'', αναμένεται να κυκλοφορήσει 17 Δεκεμβρίου και είναι χωρίς αμφιβολία η πιο αναμενόμενη ταινία για τους φαν της Marvel. 

Στο τέλος της δεύτερης ταινίας, ''Far From Home'', όλος ο κόσμος μαθαίνει πως ο Peter Parker είναι ο Spider-Man, και τώρα ο αγαπημένος μας ήρωας προσπαθεί να το διορθώσει αυτό. Με τη βοήθεια του Doctor Strange επιχειρεί να αλλάξει τα γεγονότα αλλά ένα λάθος ανοίγει πύλες σε άλλα παράλληλα σύμπαντα και γνώριμα πρόσωπα με οποία βρέθηκε ο Spider-Man αντιμέτωπος σε προηγούμενες ταινίες, ακόμα και όταν τον υπερήρωα υποδυόταν ο Tobey Maguire και ο Andrew Garfield. Έτσι, οι φήμες που θέλουν και τους τρεις Spider-Man να εμφανίζονται πλάι πλάι στη νέα ταινία γίνονται όλο και πιο έντονες. 

Το νέο τρέιλερ είναι γεμάτο δράση, βλέπουμε μια σειρά από πρόσωπα όπως ο Green Goblin που υποδύθηκε ο Willem Dafoe στο ''Spider-Man'' του 2002, ο Otto Octavius του Alfred Molina από το ''Spider-Man 2'' του 2004, ο Electro που υποδύθηκε ο Jamie Foxx στο ''The Amazing Spider-Man 2'' και άλλοι, αλλά ακόμα δεν έχουμε δει τους δύο προηγούμενους Spider-Man, παρόλο που ο Octavius αναφωνεί ''Δεν είσαι ο Peter Parker'' όταν βλέπει το πρόσωπο του Tom Holland. Να θυμίσουμε πως όταν ο Alfred Molina υποδύθηκε τον αντίπαλο του Spider-Man, τον υπερήρωα υποδυόταν ο Tobey Maguire.  

Ουσιαστικά, η Marvel συνδέει όλες τις κινηματογραφικές εκδοχές του Spider-Man και όλους τους αντίπαλούς του που εμφανίστηκαν σε όλες τις ταινίες, με τον πιο έξυπνο τρόπο και όπως όλα δείχνουν το νέο τρέιλερ μάς προϊδεάζει για μια επική ταινία γεμάτη δράση. 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
spider-man  |  marvel  |  ταινίες  |  tom holland  |  zendaya  | 

ENTERTAINMENT: Τελευταία Ενημέρωση