ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Φλοράλ φόρεμα και western μποτάκια
 

To Library Gin Garden στο 2o Cocktail Festival στην Κύπρο

Στις 19 Οκτωβρίου, τα βλέμματα του παγκόσμιου bartending θα στραφούν στη Λευκωσία όπου 20 κορυφαία bars από την Κύπρο, Ελλάδα και Ιταλία θα προτείνουν τις signature συνταγές τους.

newsroom must

To Library Gin Garden με εξαιρετικά cocktails και έμφαση στα premiums gin έρχεται στο 2o Cocktail Festival στην Κύπρο, την Τρίτη 19 Οκτωβρίου στις 19.00 στον Δημοτικό Κήπο Λευκωσίας. O Bartender του μπαρ μάς μιλά για την τέχνη του κοκτέιλ και τι να περιμένουμε από αυτούς.

1. Τι πιστεύεις ότι είναι αυτό που στρέφει τον κόσμο προς τα κοκτέιλ τα τελευταία χρόνια;
Έχουμε παρατηρήσει οτι ο κόσμος γίνεται όλο και πιο δεκτικός στο να δοκιμάσει και να πειραματιστεί με νέες γεύσεις. Επίσης σημαντικό είναι να πούμε οτι έχουν αρχίσει να εμπιστεύονται τους bartenders, καθώς και ο συνδυασμός φαγητού με cocktails είναι ένα φαινόμενο που άρχισε να μεταδίδεται αρκετά στα bars. Ως αποτέλεσμα, χρησιμοποιώντας το pairing φαγητού και ποτού μπορούμε να αναδείξουμε τις γεύσεις και των δύο περισσότερο.

2. Τι κάνει ένα κοκτέιλ μπαρ ξεχωριστό;
Είναι πολύ σημαντική η προσοχή και η εξατομικευμένη εξυπηρέτηση που θα δώσεις στον πελάτη έτσι ώστε να βρει το cocktail που ταιριάζει με τις γευστικές του προτιμήσεις. Επιπρόσθετα που ταιριάζει με τις γευστικές του προτιμήσεις. Επιπρόσθετα το cocktail menu πρέπει να συμβαδίζει με τον χαρακτήρα και την ταυτότητα του bar.

3. Τι να περιμένουμε από εσένα και το μπαρ στο κοκτέιλ φεστιβάλ;
Καλή διάθεση, ενέργεια και πολλά ποτά.

Στις 19 Οκτωβρίου, τα βλέμματα του παγκόσμιου bartending θα στραφούν στη Λευκωσία όπου 20 κορυφαία bars από την Κύπρο, Ελλάδα και Ιταλία θα προτείνουν τις signature συνταγές τους σε ένα πρωτοποριακό και φρέσκο φεστιβάλ που απευθύνεται τόσο σε καταναλωτές όσο και σε on-trade κοινό.

Το Cyprus Cocktail Festival διοργανώνεται στο πλαίσιο του Digital Agenda Cyprus Summit με σκοπό να ενώσει το συνέδριο με την πόλη της Λευκωσίας και τους ανθρώπους της. Η εκδήλωση θα είναι προσβάσιμη σε άτομα που έχουν εμβολιασθεί ή έχουν νοσήσει με COVID-19 τους τελευταίους 6 μήνες.

Info
Τρίτη 19 Οκτωβρίου, 19.00
Δημοτικός Κήπος Λευκωσίας

ENTERTAINMENT: Τελευταία Ενημέρωση