ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: shinny κολάν, ζιβάγκο και ankle boots
 

Αυτό είναι το νέο καστ του ''Gossip Girl'' και είναι... meh!

Οκ, δες το και πες μου εσύ

Νάκης Αντωνίου

Νάκης Αντωνίου

Ναι, το ''Gossip Girl'' επιστρέφει με μια σεζόν που θα λειτουργεί σαν συνέχεια των προηγούμενων. Βασισμένη στα βιβλία της Cecily von Ziegesar, η νέα σεζόν θα παρουσιάζει νέες ιστορίες, που αφορούν ολοκαίνουργιους χαρακτήρες. Θα δούμε 10 νέα επεισόδια και η ιστορία θα ξεκινά 8 χρόνια μετά τα γεγονότα των προηγούμενων κύκλων. Η ιστοσελίδα ''Gossip Girl'' έχει κλείσει και η ελίτ των σχολείων της Νέας Υόρκης έχει βρει νέες μεθόδους να παρακολουθεί τους μαθητές και, φυσικά, θα δίνεται έμφαση στο πόσο πολύ έχουν προχωρήσει τα social media. 


Η Emily Alyn Lind, είναι στο επίκεντρο των νέων επεισοδίων. Ή αλλιώς η νέα Serena van der Woodsen.

Το καστ ανακοινώθηκε και περιλαμβάνει τους Emily Alyn Lind, Eli Brown και Whitney Peak που θα είναι και οι τρεις πρωταγωνιστές, και μαζί τους θα είναι οι Johnathan Fernandez και Jason Gotay. Η Lind θα υποδύεται την Audrey και, ουσιαστικά αυτά είναι τα μόνα που ξέρουμε. Παρ' όλα αυτά, ο executive producer, Joshua Safran είπε πως ένας από τους σκοπούς του αυτή τη φορά είναι να περιλαμβάνει χαρακτήρες διαφόρων εθνικοτήτων και σεξουαλικών προτιμήσεων, μιας και κάτι τέτοιο δεν ίσχυε στους πρώτους κύκλους. 


Οι Johnathan Fernandez, Jason Gotay, Eli Brown και Whitney Peak συμπληρώνουν το βασικό καστ.

Όπως είπε ο άλλος executive producer, Josh Schwartz, το πρωτότυπο καστ (βλέπε Blake Lively) έχει ειδοποιηθεί για αυτό το ''σίκουελ'' (or whatever), είναι ευπρόσδεκτοι αλλά όχι απαραίτητοι για τις νέες ιστορίες. Αλλά η Kristen Bell θα είναι ξανά η αφηγήτρια, και αυτό είναι ίσως το μόνο που μου κίνησε το ενδιαφέρον σε όλο αυτό. 

Γενικά όμως, pretty boring isn't it? 

Ας ακούσουμε ξανά το, iconic πλέον, opening theme της πρωτότυπης σειράς. 

Η πρωτότυπη σειρά προβλήθηκε από το 2007 μέχρι το 2012 με πρωταγωνιστές τους Blake Lively, Leighton Meester, Penn Badgley, Chace Crawford, Ed Westwick, Taylor Momsen, Jessica Szohr, Kelly Rutherfold, Matthew Settle και Kayle DeFer. Η βασική πλοκή ακοουθούσε τους πλούσιους (κυρίως) μαθητές ενός σχολίου της Νέας Υόρκης, με πρωταγωνίστρια πάντα την Serena (Blake Lively), και μια ιστοσελίδα, το Gossip Girl, που ήξερε τα πάντα για τον καθένα ανα πάσα στιγμή. 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Nάκης Αντωνίου: Τελευταία Ενημέρωση