ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: midi φόρεμα με βολάν και sneakers
 

Το ''καλύτερο βίντεο κλιπ όλων των εποχών'' ανήκει στην Beyoncé

...και στην Ελληνίδα σκηνοθέτρια της

Το περιοδικό ''Rolling Stone'' έδωσε στη δημοσιότητα τη λίστα με τα καλύτερα βίντεο κλιπ όλων των εποχών και στην κορυφή βρίσκεται η... Beyoncé με το βίντεο του τραγουδιού ''Formation''. 

Το τραγούδι κυκλοφόρησε το 2016 μαζί με το βίντεο κλιπ και με τη βοήθεια της σκηνοθέτριας, Melina Matsoukas, κατάφερε να ξεχωρίσει γιατί θίγει μεγάλα κοινωνικά προβλήματα των μαύρων στην Αμερική ενώ παράλληλα εκφράζει περηφάνια για την καταγωγή της. Αυτά, προβάλλοντας εντυπωσιακές εικόνες όπως π.χ. την τραγουδίστρια να στέκεται πάνω σε ένα αστυνομικό όχημα που βυθίζεται.  

Η Beyoncé ήθελε το βίντεο να δείχνει την ιστορική επιρροή της δουλείας στην οικογένεια των μαύρων. "Αυτοί είναι οι έγχρωμοι άνθρωποι. Θριαμβεύουμε, πονάμε, πνιγόμαστε, μας χτυπούν, χορεύουμε, τρώμε και είμαστε ακόμα εδώ" είχε πει η Matsoukas μιλώντας στο New York Times το 2017. Το τραγούδι συμπεριλήφθηκε στο πολυβραβευμένο visual album ''Lemonade''.

Αξίζει να σημειωθεί πως το ''Formation'' άφησε πίσω του βίντεο κλιπ όπως το ''Billie Jean'' του Michael Jackson, το ''Kiss'' του Prince και το ''Bad Romance'' της Lady Gaga.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
beyonce  |  μουσική  | 

ENTERTAINMENT: Τελευταία Ενημέρωση