ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Maxi denim φούστα με halterneck top και slingback shoes
 

Το ''Grey's Anatomy'' επέστρεψε με μια σοκαριστική γκεστ εμφάνιση

Η σκηνή που έγινε viral

Το ''Grey's Anatomy'' επέστρεψε με την 17η σεζόν που, όπως ήταν γνωστό, θα καταπιάνεται με την πανδημία του κορωνοϊού και οι γιατροί του νοσοκομείου Grey Sloan ήρθαν αντιμέτωποι με νέες καταστάσεις. Αυτό όμως που σόκαρε, και κατάφερε να γίνει viral ανάμεσα σε νέους και παλιούς φαν της σειράς, είναι μία σκηνή στην πρεμιέρα της νέας σεζόν. 

Η Meredith Grey (που υποδύεται η Ellen Pompeo) λυποθημά έξω από το νοσοκομείο και οραματίζεται τον εαυτό της σε μια ηλιόλουστη μέρα στην παραλία. Αυτό όμως που δεν περίμενε κανείς να δει, ήταν ο... σύζυγός Derek, που υποδυόταν ο Patrick Dempsey μέχρι την 11η σεζόν όταν σκοτώθηκε ο χαρακτήρας και αποχώρησε ο ηθοποιός από τη σειρά. Η πρωταγωνίστρια, λοιπόν, βλέπει τον Derek από μακριά στην παραλία να την χαιρετά, και πριν τελειώσει η σκηνή τον ακούμε να λέει το όνομά της. 

Η υπεύθυνη της σειράς, Krista Vernoff, εξήγησε γιατί επέλεξαν να φέρουν πίσω τον Dempsey σε μια τέτοια σεζόν. 

''Η πιο σημαντική αποστολή που είχαμε αυτή την σεζόν ήταν να τιμήσουμε την πραγματικότητα της πανδημίας και το πώς επηρέασε συγκεκριμένα τους λειτουργούς υγείας. Μαζί μ' αυτό, έπρεπε να σκεφτούμε δημιουργικούς τρόπους να επιτρέψουμε στο σόου να είναι ξανά διασκεδαστικό και ρομαντικό, για να παρέχει μια μορφή απόδρασης. Εδώ έρχεται ο Patrick Dempsey. Το σκηνικό της παραλίας, που θα συνεχίσει και μετά την πρεμιέρα, είναι ένας τρόπος να ζήσουμε για λίγο έξω από την πανδημία και η επιστροφή του Derek μας έδωσε αγνή χαρά σε εμάς, στην Meredith και στους φαν'' είπε σε συνέντευξή της στο Hollywood Reporter.

Σύμφωνα, επίσης, με την Vernoff, o Dempsey θα εμφανιστεί ξανά κατά τη διάρκεια της 17ης σεζόν. 

Δείτε τη σκηνή. 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ENTERTAINMENT: Τελευταία Ενημέρωση