ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: midi αέρινο φόρεμα με flat πέδιλα
 

Oh yes, η ''Emily'' επιστρέφει στο Παρίσι για 2η σεζόν!

H πρωτότυπη επίσημη ανακοίνωση για το ''Emily in Paris''

Νάκης Αντωνίου

Νάκης Αντωνίου

Απ' ό,τι φαίνεται η Emily θα πρέπει να μείνει λίγο περισσότερο στο Παρίσι. Άλλωστε οι περιπέτειές της την πρώτη σεζόν μονοπώλησαν το ενδιαφέρον από τις αρχές Οκτωβρίου όταν ανέβηκε στο Netflix. Από τότε, βρέθηκε στο top 10 πολλών χωρών (και ακόμα βρίσκεται στο Κυπριακό), συζητήθηκε, κατακρίθηκε, σχολιάστηκε, αγαπήθηκε, γενικά έγινε viral για πολλούς και διάφορους λόγους. Με λίγα λόγια, ήταν και είναι ανάμεσα στις 10 δημοφιλέστερες παραγωγές της πλατφόρμας. 

Τώρα, με σύνθημα ''Deux is always better than un'' (ή ''δύο είναι πάντα καλύτερα από ένα''), ανακοινώθηκε πως το ''Emily in Paris'' πήρε το πράσινο φως για δεύτερη σεζόν, με την επίσημη ανακοινωση να έρχεται πρώτα σαν ένα βίντεο με τους πρωταγωνιστές της σειράς, και στη συνέχεια σε μορφή επιστολής, από τη Sylvie, στο αφεντικό της Emily στην Αμερική. 

Συνοπτικά, ο δημιουργός του ''Sex and the City'', Darren Star, είναι υπεύθυνος για το ''Emily In Paris'', στην οποία πρωταγωνιστεί η Lily Collins ως μία Αμερικανή, την οποία η εταιρεία της στο Σικάγο στέλλει στο Παρίσι για να βοηθήσει τα γραφεία τους. Εκεί, πρέπει αρχικά να ξεπεράσει το πολιτισμικό σοκ, να κερδίσει τους νέους της συναδέλφους και να χτίσει μια νέα καθημερινότητα με όλα όσα μπορεί να περιλαμβάνει αυτή.

Δείτε την... επιστολή:

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Emily In Paris (@emilyinparis) on

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ENTERTAINMENT: Τελευταία Ενημέρωση