ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: καρό πουκάμισο, tailored παντελόνι και sneakers
 

Το ''Game of Thrones'' ανέβασε αυτό το tweet και το Twitter πήρε φωτιά!

Μήπως ο χειμώνας θα έρθει ξανά, πριν το καλοκαίρι;

Νάκης Αντωνίου

Νάκης Αντωνίου

Όλα κυλούσαν ομαλά αυτή την εβδομάδα. Ξαφνικά, μόλις οι θερμοκρασίες άρχισαν να ανεβαίνουν φαίνεται πως... ο χειμώνας έρχεται ξανά! 

Ή τουλάχιστον αυτό ανέβασε ο επίσημος λογαριασμός της σειράς ''Game of Thrones'' στο Twitter προκαλώντας τις αναμενόμενες αντιδράσεις από τον Twitterόκοσμο που δεν είχε ιδέα (και ακόμα δεν έχει) περί τίνος πρόκειται. Το tweet έγραφε μόνο ''Winter is Coming'' και από την ώρα που ανέβηκε έχει πάνω από 175 χιλιάδες like, πάνω από 10 χιλιάδες σχόλια και σχεδόν 68 χιλιάδες retweets. 

Κάποιοι φαν έσπευσαν να πλάσουν θεωρίες πως το λακωνικό tweet ίσως υπονοεί πως οι ''διαδηλώσεις'' για ένα εναλλακτικό φινάλε της σειράς έπιασαν τόπο - αφού το φινάλε που προβλήθηκε δεν ικανοποίησε σχεδόν κανένα. Αντιθέτως εξόργισε σχεδόν όλους τους φανατικούς της σειράς. Κάποιοι άλλοι ξεκαθάρισαν πως δεν πρόκειται να παρακολουθήσουν τίποτα άλλο αν δεν πάρουν πρώτα μια συγγνώμη από το ΗΒΟ για το φινάλε που προβλήθηκε. 

Ωστόσο, αν επιστρέψουμε στην πραγματικότητα, το πιο πιθανό είναι πως το tweet αφορά στα 10χρονα από την πρεμιέρα της σειράς, τα οποία το Αμερικανικό δίκτυο ετοιμάζεται να γιορτάσει με επετειακές προβολές, συνεντεύξεις κτλ. 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
game of thrones  |  twitter  |  σειρές  |  viral  | 

ENTERTAINMENT: Τελευταία Ενημέρωση