ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: midi αέρινο φόρεμα με flat πέδιλα
 

Όσα ξέρουμε για τη σειρά - prequel του ''Game of Thrones''

Οι πληροφορίες που έγιναν γνωστές

Νάκης Αντωνίου

Νάκης Αντωνίου

Η είδηση πως το ΗΒΟ ετοιμάζει μια σειρά - prequel του ''Game of Thrones'' με τους Targaryens στο επίκεντρο είναι γνωστό εδώ και περίπου ένα χρόνο. Κατ' ακρίβειαν, το αμερικανικό δίκτυο ''έκοψε'' για χάρη του ένα άλλο prequel που θα λάμβανε χώρα στην Εποχή των Ηρώων με τη Naomi Watts πρωταγωνίστρια, άρα ήμασταν σίγουροι πως... δεν αστιεύονται με τις επιλογές τους όσον αφορά αυτό το franchise. 

Τώρα, όλο και περισσότερες πληροφορίες κυκλοφορούν σχετικά με την πολυαναμενόμενη σειρά, πέραν του ότι ο τίτλος της είναι ''House of Targaryen''. 

Βασισμένη στο βιβλίο ''Fire & Blood'' του George R.R. Martin και είναι προγραμματισμένο να κάνει πρεμιέρα ''σε κάποια φάση το 2022'' σύμφωνα με το Deadline. Το βιβλίο, που κυκλοφόρησε το 2018, θα είναι η βασική πηγή έμπνευσης της σειράς, και η ιστορία θα ξεκινά 300 χρόνια πριν τα γεγονότα του ''Game of Thrones''. Σύμφωνα με την περίληψη του βιβλίου, θα καλύψει μεγάλες μάχες όπως τον εμφύλιο των Targaryen και τις συνέπειες του Doom of Valyria. 

Αυτή είναι η επίσημη περίληψη, στην ιστοσελίδα του Martin: 

''Αιώνες πριν τα γεγονότα του ''Game of Thrones'', ο Οίκος των Targaryen - η μοναδική οικογένεια δράκων που επιβίωσε το Doom of Valyria - βρήκε καταφύγιο στο Dragonstone. Το ''Fire and Blood'' ξεκινά την ιστορία τους με τον θρυλικό Aegon τον Κατακτητή, δημιουργό του Iron Throne, και ακολουθεί τις γενιές των Targaryen που πάλεψαν για να κρατήσουν τον εμβληματικό θρόνο, μέχρι τον εμφύλιο που παραλίγο να διαλύσει τη δυναστία τους''. 

Ο Miguel Sapochnik θα σκηνοθετήσει κάποια επεισόδια και ίσως τον γνωρίζεις από την υπέροχη δουλειά που έκανε στα επεισόδια ''Battle of the Bastards'', ''The Long Night'' και ''The Bells''. Επίσης, ο ίδιος ο George R.R. Martin θα επιβλέπει τη σειρά, μόλις ολοκληρώσει το έκτο βιβλίο της σειράς ''Game of Thrones''. Το ΗΒΟ έχει δώσει πράσινο φως για ολόκληρη σεζόν, 10 επεισοδίων και έχει ήδη κυκλοφορήσει το πρώτο επίσημο πόστερ της σειράς με την γνωστή ατάκα των Targaryen ''Fire will Reign''. 

Τέλος, η αναζήτηση των πρωταγωνιστών έχει ξεκινήσει, χωρίς να έχουν γίνει γνωστές οποιεσδήποτε πληροφορίες για τους χαρακτήρες που θα εμφανιστούν. Οι φανατικοί, ωστόσο, θεωρούν πως βασικοί χαρακτήρες θα είναι ο Βασιλιάς Viserys Α', η πριγκίπισσα Rhaenyra Targaryen και ο Aegon II Targaryen. 

Δείτε το επίσημο πόστερ. 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
game of thrones  |  hbo  |  σειρές  | 

ENTERTAINMENT: Τελευταία Ενημέρωση