ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: maxi φόρεμα με ζιβάγκο, μπότες και παλτό
 

Το φινάλε του πρώτου ''Gossip Girl'' ήταν αρκετά διαφορετικό απ' αυτό που είδαμε

Τι αποκάλυψε ο σεναριογράφος του πρώτου ''Gossip Girl''

Νάκης Αντωνίου

Νάκης Αντωνίου

''Ναι'', το φινάλε του πρωτότυπου ''Gossip Girl'' (που προβλήθηκε τον Δεκέμβριο του 2012) δεν άρεσε σε κανέναν και συμπεριλαμβάνεται στη λίστα με τις χειρότερες αποκαλύψεις στην ιστορία της τηλεόρασης. Το πρόσωπο που κρυβόταν πίσω από το διαβόητο blog ήταν ο Dan Humphrey και αυτό δεν έβγαζε κανένα νόημα γιατί το blog είχε αποκαλύψει πολλά μυστικά του Dan καθ' όλη τη διάρκεια της σειράς. 

Αυτή η μεγάλη ανατροπή δεν ήταν πάντα στα πλάνα. Ο σεναριογράφος και παραγωγός της πρώτης σειράς και δημιουργός του πολυαναμενόμενου reboot Joshua Safran, αποκάλυψε πως κάποιος άλλος προοριζόταν να κρύβεται πίσω από το ''Gossip Girl'', τουλάχιστον για τις 5 σεζόν που βρισκόταν στο σόου:  

''Ήταν ο Nate. Ήταν ο Nate μέχρι τη μέρα που αποχώρησα'' λέει ο Safran για τον χαρακτήρα που υποδυόταν ο Chace Crawford. ''Νομίζω όλοι συμφωνήσαμε πως θα ήταν ο Nate μέχρι το τέλος της 4ης σεζόν, και μετά περάσαμε την 5η σεζόν να προετοιμάζουμε το έδαφος. Αν το παρακολουθήσεις, υπάρχουν πολλά στοιχεία πως είναι αυτός. Αλλά αν το καλοσκεφτείς, ίσως είναι ωραίο που είχαμε παραπλάνηση. Δεν ήταν τόσο οργανικό όσο ο Dan. O Dan έβγαζε νόημα γιατί ήθελε έναν τρόπο να ανήκει κάπου. Ο Nate όμως, δεν είχε στείλει ποτέ πληροφορίες στο Gossip Girl. Αν θα ήταν αυτός, θα ήταν επειδή ένιωθε τόσο ένοχος που κοιμήθηκε με την Serena που έπρεπε να δημιουργήσει ένα alter ego για να εξιλεωθεί''. Καταλήγει, ωστόσο, πως το καλύτερο θα ήταν αν η ταυτότητα του ανθρώπου πίσω από το blog έμενε κρυφή. 

Όπως και να 'χει, η σειρά παραμένει ένας σταθμός στην τηλεόραση των τελευταίων 20 χρόνων αφού σηματοδότησε την αρχή μιας νέας γενιάς, προέβαλε fashion icons και παρουσίασε ένα λίγο πιο τολμηρό κόνσεπτ για τις νεανικές σειρές που ακολούθησαν. To reboot αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στο HBO Max στις 14 Ιουλίου. 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
gossip girl  |  σειρές  |  reboot  | 

ENTERTAINMENT: Τελευταία Ενημέρωση