ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Maxi denim φούστα με halterneck top και slingback shoes
 

Το βίντεο που πρέπει να δεις πριν την πρεμιέρα της 10ης σεζόν του ''American Horror Story''

Ίσως τα πράγματα γίνουν λίγο πιο ξεκάθαρα πριν την πρεμιέρα

Το ''American Horror Story'' είναι μια σειρά με πολύ ιδιαίτερη θεματολογία, που έχει όμως καταφέρει να αποκτήσει το δικό του φανατικό κοινό. Ιστορίες τρόμου εξελίσσονται στα επεισόδια κάθε κύκλου, όμως κάθε κύκλος λειτουργεί αυτόνομα - παρά τις διάφορες θεωρίες των φαν πως όλοι συνδέονται κάπως. 

Κάθε ιστορία λαμβάνει χώρα σε διαφορετικές χρονολογίες και αν πιστέψουμε πως όλα συμβαίνουν στην ίδια πραγματικότητα, η χρονολογική σειρά ίσως σε έχει μπερδέψει. Ο 10ος κύκλος πρόκειται να κάνει πρεμιέρα στις 25 Αυγούστου και αν θέλεις να ξεκαθαρίσεις λίγο τα πράγματα πριν τα νέα επεισόδια βρήκαμε το κατάλληλο βίντεο. 

Βέβαια, τέτοια βίντεο υπάρχουν αρκετά, αλλά καταλήξαμε πως το ''GameSpot Universe'' τα εξηγεί καλύτερα απ' ολους. 

Η 10η σεζόν θα αποτελείται από 10 επεισόδια και θα είναι χωρισμένη σε δύο μέρη, αν και ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί αν και πώς θα συνδέονται. Πέραν του τρέιλερ, ξέρουμε πως το πρώτο μέρος θα λαμβάνει χώρα ''στη θάλασσα'' και το δεύτερο ''στην άμμο'', και πως θα δούμε τους Finn Wittrock, Lily Rabe, Evan Peters, Frances Conroy, Angelica Ross, Leslie Grossman και Macaulay Culkin, τουλάχιστον στο πρώτο μέρος. Παράλληλα, τρέχει επίσης και η spin-off σειρά ''American Horror Stories'' με επεισόδια που πραγματεύονται διαφορετικές ιστορίες τρόμου κάθε φορά. 

Δείτε το τρέιλερ για τον 10 κύκλο. 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ENTERTAINMENT: Τελευταία Ενημέρωση