ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: midi αέρινο φόρεμα με flat πέδιλα
 

Οι αποτυχημένες πλαστικές του The Weeknd είναι ό,τι πιο shocking θα δεις σήμερα

Το βίντεο που έγινε viral

Νάκης Αντωνίου

Νάκης Αντωνίου

Ο The Weeknd έχει ένα αρκετά χαρακτηριστικό πρόσωπο, παρόλο που στην τρέχουσα μουσική περίοδο που προωθεί επιλέγει να εμφανίζεται με επιδέσμους ή ουλές. Η τελευταία του εμφάνιση, ωστόσο, η αλήθεια είναι πως μας τρόμαξε, ή καλύτερα μας σόκαρε. 

Τα τελευταία 24ωρα τους γύρους του διαδικτύου κάνει μια φωτογραφία που δείχνει τον τραγουδιστή με παραμορφωμένο πρόσωπο, σαν αποτέλεσμα κακού μπότοξ ή διάφορων αποτυχημένων πλαστικών παρεμβάσεων. Μιλάμε για έντονα μήλα, φουσκωμένα χείλη, μικρότερη μύτη, γενικά ένα πρόσωπο που δεν θυμίζει σε τίποτα αυτό του Weeknd.

Ευτυχώς πρόκειται για μακιγιάζ και προσθετικά που έγιναν για τις ανάγκες του νέου βίντεο κλιπ για το τραγούδι ''Save Your Tears'' και πίσω απ' αυτό βρίσκεται ο Mike Marino και το Prosthetic Renaissance, η εταιρεία που αναλαμβάνει κάθε χρόνο τις εντυπωσιακές μεταμορφώσεις της Heidi Klum για το Halloween. 

Παρ' όλα αυτά, ο ίδιος δεν έχει ακόμα εξηγήσει πώς αυτές οι μεταμφιέσεις σχετίζονται με το κόνσεπτ του δίσκου ''After Hours'', τον οποίο και προωθεί αυτό τον καιρό. 

Δείτε το βίντεο. 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
viral  |  the weeknd  |  βίντεο  |  μουσική  | 

ENTERTAINMENT: Τελευταία Ενημέρωση