ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: βερμούδα, λευκό πουκάμισο και mules
 

Τι βρίσκεται στο Top 10 του κυπριακού Netflix;

Τι βλέπουμε αυτή την εβδομάδα;

Σειρές μυστηρίου, ευχάριστες ταινίες, animation, οικογενειακές αλλά και μία... παράξενη που συνδυάζει στόρι με πραγματικές φάρσες, όλα ανάμεσα στη δεκάδα αυτής της εβδομάδας. Το μόνο σταθερό, είναι η σειρά ''Ginny & Georgia'' που συνεχίζει ακάθεκτο να βρίσκεται στις επιλογές του κοινού, αλλά και το ''Sky Rojo''. 

1.Who Killed Sara?

O Alex ξεκινά μια αποστολή εκδίκησης για την δολοφονία της αδερφής του, για την οποία κατηγορήθηκε άδικα. Στην διαδικασία όμως, αρχίζει να ξεσκεπάζει πολύ περισσότερα από τον πραγματικό ένοχο. 

2. The Irregulars

H Βρετανική σειρά ακολουθεί μια ομάδα από έφηβους που ζουν στους δρόμους του Βικτωριανού Λονδίνου, που συνεργάζονται με τον Dr. Watson για να λύσουν τα όλο και πιο συχνά υπερφυσικά εγκλήματα, ενώ ο Sherlock Holmes παίρνει πάντα όλη την αναγνώριση

3. Bad Trip

Δύο φίλοι έρχονται πιο κοντά σε μια τρελή εκδρομή στη Νέα Υόρκη, ενώ παρασύρουν ανυποψίαστο κόσμο σε επικές φάρσες, με κρυμμένες κάμερες. 

4. Secret Magic Control Agency

O Hansel και η Gretel πλέον είναι μυστικοί πράκτορες, και πρέπει να χρησιμοποιήσουν μαγεία, μυαλό και ομαδικότητα στην αποστολή τους, αν θέλουν να βρουν τον εξαφανισμένο βασιλιά.

5. A Week Away

Στο ανεβαστικό μιούζικαλ, ο Will αποφασίζει να μπει σε καλοκαιρινή κατασκήνωση για να αποφύγει το αναμορφωτήριο και ενώ πρώτα νιώθει εκτός τόπου και χρόνου, σύντομα γίνεται ένα με τα υπόλοιπα παιδιά. 

6. Ginny & Georgia

H Georgia Miller είναι ελεύθερο πνεύμα. Μαζί με την κόρη της, Ginny, και τον γιο της, Austin, μετακομίζουν Βόρεια, σε μια μικρή πόλη του New England αναζητώντας μια νέα αρχή. Γρήγορα αντιλαμβάνονται πως μια νέα αρχή δεν είναι πάντα τόσο εύκολη.

7. Sky Rojo

Μια τραγική ανατροπή σε έναν οίκο ανοχής, στέλλει τρεις γυναίκες με άσχημο παρελθόν σε μια προσπάθεια απόδρασης, στην πρώτη σεζόν της Ισπανικής σειράς.

8. Formula 1: Drive to Survive

Οδηγοί, μάνατζερ και ομαδάρχες ζούν με γρήγορες ταχύτητες, μέσα και έξω από την πίστα, σε κάθε σεζόν του ντοκιμαντέρ για τους αγώνες της Formula 1.

9. New Amsterdam 

Το πιο παλιό νοσοκομείο της Αμερικής υποδέχεται έναν νέο διευθυντή, ο οποίος προσπαθεί να αλλάξει τα δεδομένα και σώσει ζωές. Αυτά, όσο επιχειρεί να αναβιώσει μια υπηρεσία που καταρρέει 

10. Yes Day

Όταν πρωτογνωρίστηκαν, η Allison και ο Carlos, λάτρευαν τις περιπέτειες, έλεγαν ''ναι'' σε όλα. Μέτα άρχισαν να έρχονται τα παιδιά τους και σιγά - σιγά οι περιπέτειες σταμάτησαν. Έτσι αποφασίζουν να έχουν ένα ''Yes Day'' κάθε τόσο, δηλαδή μια μέρα όπου θα λένε ''Ναι'' ό,τι θέλουν τα παιδιά τους.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ENTERTAINMENT: Τελευταία Ενημέρωση