ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Midi jean φούστα με άσπρο strapless top και πέδιλα
 

Τι αποκάλυψε η Lily Collins για την 2η σεζόν του ''Emily in Paris''

Όσα είπε σε πρόσφατη συνέντευξη

Η σειρά ''Emily in Paris'' ήταν σίγουρα μία από τις δημοφιλέστερες του Netflix αφού είχε μείνει στην top 10 για πολλές εβδομάδες μετά την κυκλοφορία της. 

Παρόλο που δεν ξέρουμε ακόμα ημερομηνία κυκλοφορίας του 2ου κύκλου, η πρωταγωνίστρια Lily Collins αποκάλυψε μερικές γενικές πληροφορίες για το τι μπορούμε να περιμένουμε από τα νέα επεισόδια, σε πρόσφατη συνέντευξή της στο Deadline: ''Ο δεύτερος κύκλος είναι πολύ φωτεινός, τολμηρός και χρωματιστός - είναι λίγο προφανής - το οποίο είναι αυτό είναι η Emily. Είναι έτσι χωρίς ίχνος μετάνοιας'' είπε, συμπληρώνοντας πως οι νέες ιστορίες είναι πολύ σπουδαίες. 

Στην ίδια συνέντευξη η ηθοποιός μίλησε και για τις διάφορες αντιδράσεις που προκάλεσε η σειρά, όσον αφορά στο πώς παρουσιάστηκε το Παρίσι αλλά και τα στερεότυπα των Γάλλων: ''Ήταν πολύ διαφορετικό για εμένα ως παραγωγός να λάβω υπόψη μου όλο το Παρίσι και είμαι πολύ περήφανη που ενθάρρυνα περισσότερο την συμπερίληψη, τη διαφορετικότητα, μπροστά και πίσω από τις κάμερες" είπε και φρόντισε να τονίσει πως τη νέα σεζόν θα δούμε κι άλλες πλευρές της Γαλλικής πρωτεύουσας.

Φήμες θέλουν τη σειρά να επιστρέφει στις αρχές του 2022, αλλά όπως είπαμε και πριν δεν υπάρχει επίσημη ανακοίνωση μέχρι στιγμής.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ENTERTAINMENT: Τελευταία Ενημέρωση