ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: γυμανστικό κολάν, απλό tee, blazer και sneakers
 

«The Challenge»: To trailer της πρώτης ταινίας που γυρίστηκε στο διάστημα

Δείτε το βίντεο που δόθηκε στη δημοσιότητα.

Η ρωσική εταιρεία διανομής και παραγωγής ταινιών Central Partnership παρουσίασε το επίσημο τρέιλερ της ταινίας «The Challenge» (στα αγγλικά), από τον σκηνοθέτη Klim Shipenko. Πρόκειται για την πρώτη ταινία που γυρίστηκε στο διάστημα και όπως είναι φυσικό, λόγω της ιδιαιτερότητάς της είναι ίσως μια από τις πιο πολυαναμενομενες της χρονιάς.

Η εν λόγω ταινία, η οποία μπορεί να αποτελούσε ως ιδέα όνειρο του Χόλιγουντ, τελικά έγινε πραγματικότητα από τους Ρώσους.

Η ιστορία, όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ακολουθεί μια γυναίκα χειρουργό που πρέπει να κάνει μια εγχείρηση καρδιάς σε συνθήκες μηδενικής βαρύτητας σε έναν κοσμοναύτη που είναι πολύ άρρωστος για να επιστρέψει στη Γη. Ο σκηνοθέτης και η πρωταγωνίστριά του Γιούλια Πέρεσιλντ (Yulia Peresild) έφτασαν στον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό (ISS) τον Οκτώβριο του 2021 και ξεκίνησαν μαζί μια 12ήμερη αποστολή.

Να σημειώσουμε ότι ο σκηνοθέτης και η πρωταγωνίστριά του Yulia Peresild έφτασαν στον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό (ISS) τον Οκτώβριο του 2021 και ξεκίνησαν μαζί μια 12ήμερη αποστολή, ενώ στην ταινία υπάρχουν μόνο περίπου 30-40 λεπτά πραγματικών διαστημικών πλάνων, καθώς τα υπόλοιπα γυρίστηκαν στη Γη, σε στούντιο και σε πραγματικές τοποθεσίες, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα firstshowing.

ENTERTAINMENT: Τελευταία Ενημέρωση