ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: knti φόρεμα, μπότες και μακρύ παλτό
 

Θα υπάρξει τρίτη σεζόν του ''Big Little Lies'';

Τι λέει η Reese Witherspoon;

Νάκης Αντωνίου

Νάκης Αντωνίου

Είναι μια σειρά που ήρθε από το πουθενά και κατάφερε να κερδίσει εκατομμύρια τηλεθεατές. Το ''Big Little Lies'' με ένα λαμπερό καστ που περιλαμβάνει τις Nicole Kidman, Reese Witherspoon, Shailene Woodley, Zoë Kravitz και Laura Dern, ξεκίνησε αρχικά για μία σεζόν το 2017, σάρωσε τόσο στις κριτικές όσο και στις βραβεύσεις και έτσι ακολούθησε μια δεύτερη, με τη Meryl Streep σε γκεστ ρόλο αν μη τι άλλο. 

Τώρα, το ερώτημα είναι αν η τόση επιτυχία θα συνεχίσει και με μια τρίτη σεζόν. 

''Ποτέ δεν λέω ποτέ, γιατί πιστεύαμε πως το ''Big Little Lies'' θα κρατήσει μία μόνο σεζόν και δεν είχαμε ιδέα πως θα επιστρέψουμε. Μπορώ να πω όμως πως η σειρά είναι μια από τις πιο δημιουργικές εμπειρίες για μένα. Το να δουλεύεις με αυτές τις γυναίκες ήταν απλά όνειρο'' είπε η Witherspoon στο τελευταίο επεισόδιο της σειράς ''Actors on Actors'' του Variety. 

Ωστόσο σε περσινές δηλώσεις της η Kidman είχε παραπέμψει τους δημοσιογράφους στην Witherspoon, μιας και η ηθοποιός είναι ανάμεσα στους executive producers, χαρακτηρίζοντας ένα νέο κύκλο επεισοδίων ''περισσότερο όνειρο παρά πραγματικότητα''. 

Στη δεύτερη σεζόν παρακολουθήσαμε το επακόλουθο του θανάτου του Perry και την άφηξη της μητέρας του (που υποδυόταν η Meryl Streep). Από τα λεγόμενα των δύο πρωταγωνιστριών και μόνο, μπορούμε να πιστέψουμε πως υπάρχουν όντως προοπτικές για τρίτο κύκλο, και μάλλον η ανακοίνωση θα ''σκάσει'' απρόσμενα, όπως έγινε και με τον δεύτερο.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ENTERTAINMENT: Τελευταία Ενημέρωση