ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: joggers, μακρυμάνικο κορμάκι και άρβυλα
 

Ταινίες και πάλι ταινίες στο κυπριακό top 10 του Netflix

Τι βλέπουμε αυτή την εβδομάδα;

Νάκης Αντωνίου

Νάκης Αντωνίου

Το κυπριακό κοινό μίλησε και μάλλον επέλεξε αποκλειστικά ταινίες για ψυχαγωγία αυτή την εβδομαδα. Ρομαντικές κωμωδίες, παιδικές, περιπέτειες, κωμωδίες, φαντασίας, Χολιγουντιανές και Ευρωπαϊκές, η δεκάδα με τις δημοφιλέστερες παραγωγές στο Netflix της Κύπρου έχει κάτι απ' όλα, και μια ειδική, διαδραστική 45λεπτη ταινία που έχει κετρίσει το ενδιαφέρον.

1.Seventh Son

Τον 18ο αιώνα, ένας βοηθός εξορκιστή είναι βασικός παράγοντας σε μια μάχη μεταξύ του καλού και του κακού, όταν η φυλακισμένη μάγισσα Mother Malkin δραπετεύει. 

2. Animals on the Loose: A You vs Wild Movie

Στην διαδραστική ταινία, όταν άγρια ζώα καταφέρνουν να αποδράσουν από το καταφύγιο τους, ο Bear Grylls και εσύ πρέπει να τα κυνηγήσουν και να εξασφαλίσουν πως το περιβάλλον τους είναι ασφαλές. 

3. To All The Boys: Always and Forever

Στο τελευταίο έτος του λυκείου, η Lara Jean επιστρέφει από οικογενειακό ταξίδι στην Κορέα και αρχίζει να σκέφτεται το μέλλον, με ή χωρίς τον Peter.

4. News of the World

Ένας βετεράνος του εμφύλιου πολέμου κάνει μια επικίνδυνη διαδρομή διασχίζοντας το Τέξας για να πάρει ένα ορφανό κορίτσι σε ένα νέο σπίτι.

5. Jurassic World

Οι ιδιοκτήτες ενός θεματικού πάρκου δεινοσαύρων προσπαθούν να προσελκύσουν κόσμο με ένα εντυπωσιακό νέο έκθεμα, αλλά ένας γίγαντας καταφέρνει να αποδράσει, με τραγικές συνέπειες. 

6. Squared Love

Ένας επώνυμος δημοσιογράφος και αναγνωρισμένος γυναικάς ξεκινά να αναθεωρεί τις επιλογές της ζωής του όταν αρχίζει να ερωτεύεται ένα μυστηριώδες μοντέλο με διπλή ζωή.

7. Leap Year

Η Αnna σχεδιάζει να κάνει πρόταση γάμου στον σύντροφό της στις 29 Φεβρουαρίου και γι' αυτό ταξιδεύει από την Αμερική στην Ιρλανδία. Το ταξιδι της όμως ξεφεύγει από το πρόγραμμα, με μια σειρά από απρόσμενα γεγονότα αλλάζουν τα πλάνα της.

8. Ted 2

Για να σώσουν τον γάμο τους, ο Ted και η Tami-Lynn αποφασίζουν να αποκτήσουν μωρό αλλά χρειάζονται την βοήθεια του John για να αποδείξουν στο δικαστήριο ότι ο Ted είναι ικανός πατέρας.

9. We Can Be Heroes

Όταν εξωγήινοι εισβολείς απαγάγωγουν τους υπερήρωες της Γης, τα παιδιά τους πρέπει να μάθουν να συνεργάζονται για να τους σώσους και αυτούς αλλά και τον πλανήτη.

10. Finding Ohana

Δύο αδέρφια σε ένα καλοκαίρι στο O'ahu, προσπαθούν να ανακαλύψουν της Χαβανέζικες ρίζες τους, και την οικογένειά τους, σε μια τολμηρή αποστολή για ένα χαμένο θησαυρό.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ENTERTAINMENT: Τελευταία Ενημέρωση