ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: midi φόρεμα με animal print και kitty heels
 

Τα Dreamhouses της Barbie σε λεύκωμα

Έγχρωμες φωτογραφίες έξι Barbie Dreamhouses από το 1962 έως το 2021 αποτελούν τον πυρήνα του 152 σελίδων τόμου.

Τα 60 χρόνια από το πρώτο Barbie Dreamhouse εορτάζει η Mattel Creations με την έκδοση του πρώτου δεμένου λευκώματος που καταγράφει την εξέλιξη των πολλών «Ονειρόσπιτων» από το 1962 έως σήμερα.

Στο πρότζεκτ βοήθησε το περιοδικό Pin-Up ενώ συνέγραψαν ο Felix Burrichter, εκδότης του λευκώματος και η Whitney Mallett, συνεργάτρια του Artforum και του Interview.

Έγχρωμες φωτογραφίες έξι Barbie Dreamhouses από το 1962 έως το 2021 αποτελούν τον πυρήνα του 152 σελίδων τόμου, μαζί με φωτογραφίες λεπτομερειών και συναρπαστικών αρχιτεκτονικών σχεδίων.

«Σχεδιάσαμε το βιβλίο σαν μια τυπική μονογραφία αρχιτεκτονικής, με φωτογραφίες που συνάδουν και λεπτομερή σχέδια» υπογράμμισε, σε ανακοίνωση, ο ντιζάινερ και καλλιτεχνικός διευθυντής του Pin-Up, Ben Ganz, ο οποίος έχει δουλέψει με τη Nike και τον Schiaparelli.

Από την πλευρά της, η Whitney Mallett, μιλώντας στο Artnet News, εξήγησε ότι η Mattel προσέγγισε το Pin-Up με την ιδέα να τιμήσει τα 60στά γενέθλια του Dreamhouse. «Μοιάζει να είναι η κατάλληλη στιγμή, με την έκρηξη του Barbiecore και την εμμονή με το οικιακό ντεκόρ στην μετά την Covid περίοδο» είπε.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Barbie (@barbie)

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ENTERTAINMENT: Τελευταία Ενημέρωση