ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: skinny jeans, φλοράλ μπλουζάκι και mules
 

Sylvester Stallone: Ετοιμάζει σειρά-prequel του Rocky

Το αποκάλυψε ο ίδιος μέσα απο το Instagram του.

newsroom must

Ο μεγαλύτερος ηθοποιός ταινιών δράσης, Sylvester Stallone ακόμη και στα 74ρα του δείχνει να μην σταματά ποτέ. Αυτή τη φορά σε ένα πρόσφατο post του στο Instagram αποκάλυψε ότι ετοιμάζει μια σειρά – prequel των ταινιών Rocky (πρωταγωνιστούσε παίζοντας τον μποξέρ).

Ο Sly για την ανακοίνωση ανέβασε 2 φωτογραφίες με τις χειρόγραφές του σημειώσεις για τη σειρά εξηγώντας «Ξεκίνησα σήμερα το πρωί γράφοντας για το prequel του Rocky. Ιδανικά 10 επεισόδια για λίγες σεζόν για να μπεις στην καρδιά των χαρακτήρων σε μικρότερη ηλικία».

Να θυμίσουμε ότι ο ηθοποιός δίνει ιδιαίτερη αξία την επαφή του με το κοινό και τους ακόλουθούς του, έτσι το κάθε επιχειρηματικό ή προσωπικό του βήμα γνωστοποιείται πάντα πρώτο μέσα στη σελίδα του στο Instagram.

Αναφορικά μεταξύ άλλων που γράφονται στις σημειώσεις είναι και η περίοδος στην οποία θα διαδραματίζεται η σειρά αφού κατά τον ίδιο «Το '60 ήταν μια δυναμική περίοδος. Μέσα σε όλη αυτή την κοινωνική δραστηριότητα, βλέπουμε την μάλλον απλή ζωή του 17χρονου Rocky Balboa. Όταν τον πρωτογνωρίσαμε το 1976 ήταν μια χαμένη ψυχή. Τώρα βλέπουμε ένα νέο άνθρωπο να παλεύει όπως όλοι οι συνομήλικοί του να βρει τη θέση του».

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Sly Stallone (@officialslystallone)

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ENTERTAINMENT: Τελευταία Ενημέρωση