ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Μαύρο ribbed φόρεμα, χρυσά σκουλαρίκια και sneakers
 

Στο JinCo Brunch & More θα πας για ωραίες φωτογραφίες, αλλά κυρίως για την ποιότητα

Wiz Guide

Το brunch εκτός κέντρου πόλης -ή εκτός πόλης, για να ακριβολογούμε- είναι μόδα! Τα «μπραντσάδικα» στην κυπριακή ύπαιθρο ξεφυτρώνουν σαν μανιτάρια τα τελευταία μερικά χρόνια, με τις προτάσεις για βόλτα που συνδυάζουν αυτού τους είδους φαγητό να αυξάνονται συνεχώς.

Πρόσφατα λοιπόν ένας νέος χώρος για brunch λειτούργησε λίγο έξω από τη Λευκωσία. Το JinCo Brunch & More είναι η μετενσάρκωση ενός παραδοσιακού καφενείου στο χωριό Πέρα Ορεινής -ή η νέα και μοντέρνα εκδοχή του, αν προτιμάτε.

Η Κωνσταντίνα που είναι η σεφ του JinCo και ο Δημήτρης, μαζί με τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας, έβαλαν μεράκι και έδωσαν ξανά ζωή στον παλιό Καφενέ του Ττοφή. Σεβόμενοι την ιστορία του χώρου τον ανακαίνισαν πλήρως, με ένα πολύ μοντέρνο touch όμως.

Το μενού λιτό αλλά άψογο, τόσο σε πρώτες ύλες όσο και σε παρουσίαση! Η πείρα που απέκτησε σε εστιατόρια του νησιού η νεαρή σεφ, όπως επίσης η φαντασία και η δημιουργικότητα, είναι στοιχεία ευδιάκριτα σε κάθε μπουκιά που θα γευτείς στο JinCo. Είτε το Παραδοσιακό αποφασίσεις να παραγγείλεις από το section Brunch, είτε το Crispy Bacon n’ Brie, είτε το Veggie and Eggs Bagel, είτε το Pepperoni Bagel, εύκολα θα διακρίνεις πόσο αφοσιωμένα είναι τα παιδιά σε αυτό που επέλεξαν να κάνουν και κυρίως πόσο θέλουν, το JinCo, να γίνει established στη συνείδηση του κόσμου ως ένα ποιοτικό «μπραντσάδικο».

Στο μενού θα βρείτε επίσης Yogurt Bowls, Pancakes, καφέδες, τσάι και άλλα ποτά, αλλά και κάποιες έξτρα προσθήκες αναλόγως εποχής. Τα Χριστούγεννα πχ βγήκαν από την κουζίνα δύο seasonal γιορτινές προτάσεις, ενώ και τον Φεβρουάριο θα βγει, όπως μάθαμε, κάτι «αγαπησιάρικο» ένεκα Valentine’s.

Μη χάνεις χρόνο, μπες στο αυτοκίνητο και βάλε στο GPS Πέρα Ορεινής, τόσο για να απολαύσεις πρόγευμα και καφέ όσο και για μια βόλτα στον παραδοσιακό πυρήνα του χωριού!

Info
Τηλ. 99146860
Πέρα Ορεινής, επ. Λευκωσίας
ΣΑΒ & ΚΥΡ 9.45-16.00

ENTERTAINMENT: Τελευταία Ενημέρωση