ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: straight leg jean παντελόνι, λευκό τοπ και mules
 

Στις 6 Δεκεμβρίου θα κυκλοφορήσει το ντοκιμαντέρ των Spice Girls

newsroom must

Όσες φορές και να ακούσαμε τα τραγούδια τους, κάθε φορά που κάτι νέο κυκλοφορεί όσον αφορά στις Spice Girls μας ενθουσιάζει. Έτσι έγινε και όταν μάθαμε για το νέο ντοκιμαντέρ των Spice Girls, που αναμένεται να ξεκινήσει να προβάλλεται από τις 6 Δεκεμβρίου.

Το νέο ντοκιμαντέρ με τίτλο "Spice Girls: How girl power changed the world", αναφέρεται στην άνοδο των girl bands τη δεκαετία του ’90, μεταδίδοντάς μας την πορεία πέντε γυναικών από καθημερινές γυναίκες σε διεθνείς super stars.

Το ειδικό αφιέρωμα θα μάς ταξιδέψει στην εμβληματική χρονιά του 1994, με αποκλειστικό υλικό και αποκαλυπτικές συνεντεύξεις που θα μάς επιτρέψουν να ζήσουμε λίγο από την καθημερινότητά τους αλλά και να μάθουμε τα μυστικά του αγαπημένου μας κοριτσίστικου συγκροτήματος.

Η σειρά αφηγείται ολόκληρη την ιστορία από την δημιουργία έως την διάλυση του γυναικείου συγκροτήματος με τις περισσότερες πωλήσεις όλων των εποχών παγκοσμίως, ξεκινώντας από τα μέσα της δεκαετίας του 1990 και την “ladette culture” και φτάνοντας μέχρι την σύγχρονη εποχή του κινήματος #metoo, εξετάζοντας τον φεμινισμό και τη σημασία της ύπαρξής του στη ζωή των μελών του συγκροτήματος αλλά και όλων των γυναικών. 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Spice Girls (@spicegirls)

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ENTERTAINMENT: Τελευταία Ενημέρωση