ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: loose jeans, ριγέ μπλούζα και fisherman sandals
 

Στα παρασκήνια της φωτογράφισης του must Ιουνίου

Διαβάστε ολόκληρη την συνέντευξη της Μαρίας Σελίπα Νεοφύτου στο must Ιουνίου, που κυκλοφορεί την Κυριακή 6 Ιουνίου με την ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ

newsroom must

Συνδυάζει χαμηλό προφίλ και δυναμικό χαρακτήρα. Η Μαρία Σελίπα - Νεοφύτου έχει αποδείξει πως μπορεί να κρατά τις ισορροπίες μεταξύ της προσωπικής ζωής και της δημόσιας εικόνας. Για το must Ιουνίου μιλά για την δική της ζωή αλλά και για την ζωή πλάι στον πρόεδρο του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου, και με δική της παράκληση η φωτογράφιση έγινε στην πλατεία Ελευθερίας.  

«Αγαπώ πολύ τη Λευκωσία. Δεν μπορώ να φανταστώ ότι θα κάνω κάπου αλλού τη φωτογράφισή μου» μάς λέει στα μέσα Μαϊου, όταν έκλεισε η συνέντευξη και η φωτογράφιση αλλά φρόντισε να εκφράσει την αγάπη της για την πλατεία στην έντυπη συνέντευξη που έδωσε στην διευθύντρια του περιοδικού Ειρήνη Χριστοφόρου.
''Μου αρέσει πάρα πολύ. Όταν την πρωτοεπισκέφτηκα, διερωτήθηκα γιατί ειπώθηκαν τόσα αρνητικά σχόλια και γιατί ασκήθηκε τόσο έντονη κριτική για το αρχιτεκτονικό της σχέδιο. Φυσικά υπήρξαν και στο παρελθόν τέτοιες αντιδράσεις με νέα κτήρια στις πόλεις, όπως συνέβη και με τον πύργο του Άιφελ και την όπερα του Σίδνεϋ. Σημασία έχει ότι το τελικό αποτέλεσμα ταιριάζει με τη Λευκωσία του μέλλοντος, που ρίχνει βέβαια και τη ματιά της στο χτες, κι αυτό είναι που μου μένει εμένα προσωπικά''. 

Δείτε τα παρασκήνια της φωτογράφισης. 

Διαβάστε ολόκληρη την συνέντευξη της Μαρίας Σελίπα Νεοφύτου στο must Ιουνίου, που κυκλοφορεί την Κυριακή 6 Ιουνίου με την ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ.

ENTERTAINMENT: Τελευταία Ενημέρωση