ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Μαρία Σελίπα - Νεοφύτου: ''Δεν βλέπω την πολιτική ως ανταγωνίστρια''

Ολόκληρη η συνέντευξη της Μαρίας Σελίπα - Νεοφύτου στο must Ιουνίου που κυκλοφορεί την Κυριακή 6 Ιουνίου με την ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ

Ειρήνη Χριστοφόρου

Ειρήνη Χριστοφόρου

Όσοι την γνωρίζουν λένε ότι συνδυάζει όσο λίγες το χαμηλών τόνων προφίλ με μια δυναμική προσωπικότητα. Η σύζυγος του Αβέρωφ Νεοφύτου, Μαρία Σελίπα, αποδεικνύει ότι ξέρει να κρατάει τις ισορροπίες μεταξύ της προσωπικής ζωής και της δημόσιας εικόνας της και μιλάει για τη ζωή δίπλα στον πρόεδρο του ΔΗΣΥ.

Αλήθεια, πόσο διαχειρίσιμο είναι να είστε σύζυγος του Αβέρωφ Νεοφύτου;
Είναι δύσκολο. Όχι γιατί ο Αβέρωφ είναι δύσκολος άνθρωπος αλλά γιατί η πολιτική είναι δύσκολη. Θυμάμαι ότι τον πρώτο καιρό δεν είχαμε Σαββατοκύριακα μαζί, ήταν τόσο απασχολημένος με πάρα πολλές υποχρεώσεις που δεν τον έβλεπα σχεδόν καθόλου. Είναι, όμως, διαχειρίσιμο.

Έχετε νιώσει ποτέ πως η πολιτική έχει μπει ανάμεσά σας; Την βλέπετε ως ανταγωνίστρια;
Στην αρχή το ένιωθα πολύ έντονα ότι η πολιτική ήταν ανάμεσά μας. Ας μην ξεχνάμε ότι γνώρισα τον Αβέρωφ όταν ήταν ήδη αναπληρωτής πρόεδρος του κόμματος και στα βαθιά νερά της πολιτικής. Σήμερα δεν την βλέπω πλέον ως ανταγωνίστρια. Αντιθέτως, νιώθω ότι έχω μια ξεχωριστή θέση στη ζωή του άντρα μου και στην καρδιά του και ότι απλώς αλληλοσυμπληρώνουμε τη ζωή του.

 

Ολόκληρη η συνέντευξη της Μαρίας Σελίπα - Νεοφύτου στο must Ιουνίου που κυκλοφορεί την Κυριακή 6 Ιουνίου με την ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X